D2 komt in Uitgeest niet verder dan gelijkspel

//D2 komt in Uitgeest niet verder dan gelijkspel

Uitgeest D3 – SV De Rijp D2: 1 – 1,  Sil Smit 0-1. Grensrechter: Ruud Schrama.

In de dagen voor de wedstrijd, in en tegen Uitgeest, is veel werk verzet door o.a de elftalcommissie, om voor de D2 een compleet elftal op de mat te brengen. Zij slaagden daarin, wat een groot compliment verdient !
De wedstrijd stond gepland om 14.30 uur, wat ook weer nieuw is voor ons. “We spelen weer op gras “, nou ja,… gras…. het zal niet misstaan in een parcours voor een mountainbike wedstrijd, zo’n hobbelig veld, maar we zullen het er maar mee moeten doen. In een eerdere ontmoeting met dit team van Uitgeest D3, werd met 6 doelpunten verschil gewonnen, “maar behaalde resultaten uit het verleden, bieden geen garantie voor de toekomst “ ( bron: ING ). Dit was zo`n dag: De eerste helft: Tom op doel ( aanvoerder ), achter: Rick , Jurre, Zilt en Mees. Het midden: Sil Smit, met een prima debuut , Wessel en Thijs. Voorin Donny, Sam en Bram. En in de pits: Seb Schrama, inderdaad 1 wisselspeler………. Met een straf windje tegen, namen de Dees het heft in handen en speelden het merendeel van deel 1 op de helft van Uitgeest. Kansen genoeg om de score te openen; via Donny, Bram en Sam. Maar het was Sil die lekker brutaal met buitenkant rechts de bal in de rechter hoek liet ploffen: 0-1 . Met een wissel Seb Schrama voor Rick (naweeen van de griep) deed Seb het prima aan de rechterkant.
Hierna nog meer druk van “onze kant”, maar dat strandde in schoonheid; een beweging te veel, een combi te veel en onnodig bal verlies voorin, waardoor de score in ons voordeel stagneerde. Na de “drinkies” windje ..mee “en dan verwacht je schoten op doel van Uitgeest; maar die kanonnen van ons ‘haperden nogal. Uit een corner van Wessel werd de bal in “iene “op de slof genomen door Zilt, maar de keeper stond toevallig in de baan van het schot; no points. Maar ja, de tijd tikt door… en u voelt hem al aankomen; balverlies voorin, de verdedigers onder druk; en met een kleine 30 seconden op de zandloper, werd het 1 – 1 .

De D2 staat nu 3de met 3 gespeeld en 4 punten.
Volgende week 13 februari om 10.00 SV De Rijp D2 – WSV`30 D2 in ons eigen theater; hopelijk weer compleet….
Met dank aan; Sil Smit, Seb en Ruud Schrama, rijders: Fam. Blokdijk, Bakker, Nooij, De Jongh, Roelofsen.

2018-12-07T18:37:03+00:00zondag 7 februari 2016|Wedstrijdverslagen|