Scheidsrechters geslaagd!

/, Jeugd/Scheidsrechters geslaagd!

En weer heeft SV de Rijp er gediplomeerde scheidsrechters bij….!

In oktober heeft Mark Molenaar deelgenomen aan de cursus jeugdscheidsrechter bij Kolping Boys. Op zaterdag 24 oktober was er een cursusdag waarin de theorie en de  praktijk van het fluiten aan bod kwamen; Mark heeft deze cursusdag met goed gevolg afgelegd en is nu ook in het bezit van een officieel KNVB-jeugdscheidsrechter-diploma met bijbehorende badge.
Inmiddels heeft hij zijn eerste wedstrijden gefloten en zien we hem als talentvolle scheidsrechter bij de F- en E-pupillen wedstrijden!

Anne Marie Beets, Tom Smits en Reece Hornkamp hebben in de maanden oktober tot en met januari de BOS-4 cursus gedaan. Deze cursus werd gegeven bij Jong Holland. Naast de nodige theorie moest er tijdens de cursus ook de nodige praktijkervaring opgedaan worden. Hierbij moesten er ook 4 stage-wedstrijden gefloten worden bij SV de Rijp die gerapporteerd werden. Deze rapporten werden beoordeeld door de cursusleider van de KNVB die hierdoor ook kennis kon nemen hoe de cursisten zich ontwikkelden.
Vanuit het KNVB kantoor te Zeist zijn inmiddels de officiële scheidsrechterdiploma’s en badges opgestuurd naar SV de Rijp en kunnen we overgaan tot de uitreiking hiervan.

Dame en heren, gefeliciteerd met jullie scheidsrechterdiploma en we wensen jullie heel veel plezier als scheidsrechter toe bij de wedstrijden op onze velden!

2018-12-07T18:37:00+00:00zondag 14 februari 2016|Arbitrage, Jeugd|