Winkel MA1 – SV De Rijp MA1

//Winkel MA1 – SV De Rijp MA1

Vandaag stond de wedstrijd tegen Winkel op het programma. Er werd gespeeld op het mooie grasveld. De meiden (kunstgras generatie) vonden het maar een blubber zooi,  en eerlijk, dat was ook zo!

Winkel,  de nummer 1 op de ranglijst, had alles nog gewonnen; net als De Rijp MA1. De eerste 10 minuten waren voor Winkel, fysiek een sterke ploeg. Winkel kwam ook op 1-0 voorsprong, maar daarna kwamen de meiden van De Rijp beter en beter in hun spel. Ze hadden de 1e helft 2 grote kansen en raakten de paal en lat !! Maar ze gingen rusten met een 1-0 achterstand.

De 2e helft  vond bijna alleen op de helft van Winkel plaats. Kansen genoeg en een prima spelend De Rijp, die de strijd volop aanging en voetballend gewoon sterker was. En ze kwamen ook dik verdiend op een 2-1 voorsprong (2 x Sanne). Op karakter werd de 2-1 voorsprong ook vastgehouden; een zeer knappe prestatie!

Ze staan na 4 wedstrijden gewoon weer op 12 punten in de A-junioren competitie. Meiden volgende week Oosthuizen voor de beker. Oosthuizen die nog maar 1 keer verloren heeft! Ja dat was voor de winterstop, tegen wie? Jaja, u raadt het al, dus we zijn gewaarschuwd!

Marcel, je vlagde een prima party.

Groet
Trotse toeschouwer (dit keer)

2018-12-07T18:37:01+00:00zondag 14 februari 2016|Wedstrijdverslagen|