Er wordt heel hard gewerkt aan de nieuwe kleedkamers, het schiet al lekker op, maar we zijn er nog niet. Hier even een update:

Het schilderen van de kleedkamers schiet aardig op. Het schuren en schilderen vindt door de week en in het weekend plaats en wordt gedaan door Cees Molenaar, Jos Pronk, Frans Veldt, Abel Hoogeboom, Bert Goesinne, Rene Boots, hoofdtrainer Peter van der Zwan, Pascal Oudejans, Frank Deitmers, Nico van der Heide en Nico Smal. Helaas moeten we Nico Smal missen omdat hij dinsdag een nieuwe knie krijgt (sterkte Nico!).
De heren Klaas Jongert en Jan Smit hebben samen met hun vaste maat Frans Veldt 350 m2 tegels geplakt in de doucheruimtes en deze ook ingewassen met op zaterdag hulp van Nico en Patrick Oudejans en Gerard Smit.

De kapstokken zijn op maat gemaakt en opgehangen door Jan Keetman en Loek van Straaten. Deze komen net als alle banken van het voormalig trainingscomplex van AZ op het Loot in Alkmaar. AZ verhuist naar ´t Kalf in Zaandam en alle kapstokken, banken, maar ook de stoeltjes en kluisjes mogen wij gebruiken voor onze kleedkamers. Het ophalen van deze inrichting is gedaan door Kees Zonneveld, Jan Smit, Jan Keetman, Frans Veldt en Bert Goesinne. Ook de banken zijn op maat gemaakt door Jan en Loek.
Deze week hopen we de schilderwerkzaamheden af te ronden. Dan hebben we nog een week om de laatste klusjes te doen, voordat in week 10 de epoxyvloer erin gaat. In week 10 en 11 zal Gerard Taam het sanitair en zullen wij de banken plaatsen.

Aanstaande zaterdag, 27 februari, gaat Jan Nibbering beginnen met het tegelpad en daar kunnen we wel een paar mensen bij gebruiken (graag  aanmelden bij Bert Goesinne). Van de week gaan we beginnen met het ophalen van de tegels bij de sporthal, hopelijk werkt het weer dan mee.

Bert Goesinne