Scheidsrechter van de week

//Scheidsrechter van de week

Bij de Rijp hebben we 30 scheidsrechters, die elk weekend op het veld staan om de wedstrijden in goede banen te leiden. De scheidsrechterscommissie vindt dat de scheidsrechters ook een keer in het zonnetje gezet moeten worden! Daarom hebben we vanaf deze week de scheidsrechter van de week. Elke week vertelt een scheidsrechter iets over zijn/haar scheidsrechterscarrière.

Scheidsrechter van deze week: Bram Spanjer

New PictureDeze week is de scheidsrechter van de week Bram Spanjer. Bram is 75 jaar en fluit al ruim 40 jaar voor onze club, SV De Rijp.
Hij is gaan fluiten, omdat het hem leuk leek en hij het mooi vond. Ondertussen heeft hij eigenlijk alle teams van De Rijp gefloten, op het 1e na, zegt hij. Nu fluit hij de pupillen op zaterdagochtend. Dat vindt hij heel mooi om te doen, ook is hij er dan even lekker uit. En als Bram het niet meer mooi vindt, dan stopt hij er gewoon mee.
Op de vraag “wat is het leukste wat u ooit heeft meegemaakt in uw scheidsrechterscarrière?” geeft Bram een heel simpel en duidelijk antwoord: “Ik vind alles mooi!” Bram vindt het altijd heel gezellig op de club en hij fluit puur, omdat hij het leuk vindt.
Ik vind dat Bram een echte topper is en dat hij iemand is die wij als SV De Rijp moeten koesteren en hopelijk blijft Bram nog een hele tijd fluiten.

Joy Ferron

2018-12-07T18:36:57+00:00zondag 28 februari 2016|Arbitrage|