Scheidsrechter van de week

//Scheidsrechter van de week

Bij de Rijp hebben we 30 scheidsrechters, die elk weekend op het veld staan om de wedstrijden in goede banen te leiden. De scheidsrechterscommissie vindt dat de scheidsrechters ook een keer in het zonnetje gezet moeten worden! Elke week vertelt een scheidsrechter iets over zijn/haar scheidsrechterscarrière.

Scheidsrechter van deze week: Jurre NooijJurre Nooij

Deze week is de scheidsrechter van de week Jurre Nooij.  Jurre is 12 jaar en fluit nu alweer 1 jaar bij onze club SV De Rijp. Jurre is een gediplomeerd pupillenscheidsrechter en fluit bijna elke zaterdag de F- en E-pupillen.
Hij is gaan fluiten, omdat het hem grappig leek om achter de jongere kinderen aan te rennen en dat hij dan de wedstrijd kan begeleiden. Hij vindt het vooral leuk dat hij tijdens de wedstrijden de baas is en bepaalt wat er gebeurt.
Over een paar jaar wil hij voor de KNVB gaan fluiten en zijn doel is om later ‘El Clásico’ (de Klassieker: de voetbalwedstrijd tussen Real Madrid en FC Barcelona, red.) te fluiten.
Hij zou graag een echt KNVB tenue willen krijgen van SV de Rijp en graag een keer met alle scheidsrechters naar een voetbalwedstrijd toe willen.
Jurre, leuk dat je zo enthousiast bent over het fluiten, hopelijk fluit je nog veel wedstrijden bij De Rijp en hou je plezier in het fluiten!

Joy Ferron

2018-12-07T18:36:56+00:00zondag 6 maart 2016|Arbitrage|