Ballenjongens en -meisjes gezocht voor Nederlands Elftal

//Ballenjongens en -meisjes gezocht voor Nederlands Elftal

New Picture
Het Nederlands elftal is op zoek naar enthousiaste ballenjongens en -meisjes en hoofdsponsor ING van het Nederlandse voetbal heeft nu een unieke actie voor de jeugdleden van SV De Rijp!

Voor de aankomende wedstrijd Nederland – Frankrijk op vrijdag 25 maart geeft ING twee plekken als ballenjongen of ballenmeisje weg. Een unieke kans omdat deze plekken normaal via selectiedagen vergeven worden.

Ben jij een voetballer met balgevoel tussen 12 en 16 jaar en wil je kans maken op deze unieke plek?

Stuur dan nu je motivatie vóór maandag 21 maart a.s. 20.00 uur naar ballenjongens@ing.nl .Geef hierin aan waarom uitgerekend jij geselecteerd moet worden als ballenjongens of ballenmeisje.

De leukste, origineelste inzendingen worden beloond met een plek als ballenjongen of ballenmeisje bij de wedstrijd Nederland – Frankrijk op vrijdag 25 maart in de Amsterdam Arena. Vanaf 28 maart kan je je weer inschrijven voor de selectiedagen in 2016 mocht je helaas niet tot de winnaars behoren.

Vrijdag 25 maart 2016

Wat: Oefenwedstrijd Nederland – Frankrijk

Waar: Amsterdam ArenA

Wie: Winnaar + 3 gasten

Tijd: Aanvang wedstrijd 20:45 uur

Het programma voor de ballenmeisjes/jongens start rond 16.45 uur. Verdere informatie wordt naar de winnaar gestuurd.

Heel veel succes!
2018-12-07T18:36:49+00:00zondag 20 maart 2016|Jeugd|