Met de hele vereniging naar  FC Volendam!

//Met de hele vereniging naar  FC Volendam!

logo_FC_VolendamBeste Rijper voetbalvrienden en beste (jeugd)leiders/trainers/coaches,

Dit is een mooie gelegenheid voor een uitje met de vereniging en om met alle teams aan teambuilding te doen. Wij zijn uitgenodigd om de wedstrijd

FC VOLENDAM – ACHILLES 29

te bezoeken. Deze wedstrijd wordt gespeeld op VRIJDAG 8 APRIL  om 20.00 uur in het FC VOLENDAM  Stadion.

De kaarten zijn  € 2,50 per wedstrijdkaart. Niet alleen onze jeugdleden maar ook ouders, broertjes, zusjes, opa’s en oma’s  mogen van deze aanbieding gebruik maken. Neem zoveel mogelijk mensen mee, want dan is het alleen maar gezelliger en leuker.

Wat moet je doen?

Jeugdtrainers en/of -leiders, graag doorgeven hoeveel spelers + familieleden er in jouw team van deze actie gebruik willen maken. Geef deze boodschap dus bij de eerstvolgende training/wedstrijd door aan de spelers en zorg dat ze het aantal gewenste kaarten tijdig doorgeven.
Willen jullie vóór 4 april aan mij per mail (molenaar55@quicknet.nl) doorgeven hoeveel kaarten jouw team in totaal afneemt. (graag in de mail dus aantal kaarten, welk team, contactpersoon en tel.nr van jouw team) De kaarten moeten contant betaald worden bij het ophalen. Meer informatie over datum en tijd van ophalen volgt per mail/telefonisch.

Laten we er met de hele vereniging een fantastische uitje van maken!

2018-12-07T18:36:49+00:00zondag 20 maart 2016|Jeugd|