Scheidsrechter van de week

/, Jeugd/Scheidsrechter van de week

Bij de Rijp hebben we 30 scheidsrechters, die elk weekend op het veld staan om de wedstrijden in goede banen te leiden. De scheidsrechterscommissie vindt dat de scheidsrechters ook een keer in het zonnetje gezet moeten worden! Elke week vertelt een scheidsrechter iets over zijn/haar scheidsrechterscarrière.

Scheidsrechter van de week: Thomas Hofman

Thomas HofmanDeze week is de scheidsrechter van de week Thomas Hofman. Thomas is 18 jaar en fluit al 5 jaar voor onze club. Thomas fluit op zaterdag onze D- en C-jongens en onze B-meisjes.
Hij is gaan fluiten, omdat het hem leuk leek om een keer scheidsrechter te zijn. Hij vindt het leuk dat hij er voor beide teams een leuk uurtje van kan maken. Thomas wil gewoon bij onze club blijven fluiten.
Het leukste wat hij heeft meegemaakt is dat een wedstrijd die hij floot voor de eerste keer gelijkspel werd, eerst floot hij altijd de F- en E-pupillen en die wonnen of verloren altijd met dubbele cijfers.
Wat niet leuk is dat als je weet dat je een verkeerde beslissing hebt genomen.

Thomas, leuk dat je het fluiten zo leuk vindt! Wat ik altijd zo knap aan jou vind is dat je zo rustig bent, ga zo door!

Joy Ferron

2018-12-07T18:36:47+00:00maandag 21 maart 2016|Arbitrage, Jeugd|