SV De Rijp D2 – FC Uitgeest

//SV De Rijp D2 – FC Uitgeest

Job 1-0 – Jauke 2-1 – Job 3-1
Scheidsrechter: R. Hornkamp
Grensrechter: A. van Zegveld ( met dank hiervoor Andre)

Er zijn nog dingen om voor te vechten”

en dat is een goede klassering in de 3de klasse. Dat was de boodschap waarmee de Dee`s afgelopen zaterdag in de arena werden losgelaten….

De Rijper vesting werd bewaakt door Tom –  achter: Xander, Jur,  Sam en Mees. Wessel werd na de warming up weggesleept naar de pits; te veel last van een spierblessure. Hiervoor Rick met Zilt en Bram op het midden. Voorin Job, Donny en Thijs, en Jauke als supersub….. Een stroeve start in de eerste helft. “Het kwam niet los..” aldus de kootz. Die met de nodige aanpassingen in de startopstelling, de Rijpers toch een klein overwicht op het middenveld zag creëren. Waarbij Job toch het meeste recht had op het eerste doelpunt, ware het niet dat de Uitgeester “staander” een treffer voorkwam (binnenkant paal). Tijdens de pauze met de “drinkies” nogmaals aangegeven dat er meer “geskote mot worre”. Dat pakte goed uit voor Job, die had de boodschap begrepen, en hij knalde de 1-0 in de touwen. En dan is er ook nog de X-factor in iedere wedstrijd… maar dat is ook voetbal; een harde strakke voorzet van Uitgeest, belandde via de voet van Sam achter onze Tom. Niet zeuren en doorgaan. Binnen 2 minuten stelde Jauke orde op zaken en hij liet met een geweldige actie de bal hoog in het doel verdwijnen: 2-1 !

Hierna was Donny nog in kansrijke positie, maar zijn schot werd gekraakt. Job,  in combinatie met Jauke, knalde de 3-1 hoog in de touwen. … en zo kwam alles toch nog goed……met nog 2 wedstrijden voor de boeg in de 3de klasse. Door het verlies van WSV`30 ( 2-1 van purmerland ) wordt de strijd voor plek 2 HEEEL interessant voor SV De Rijp D2. En laten wij nou net volgende week 9 april in en tegen WSV`30 moeten spelen……….

2018-12-07T18:36:45+00:00zaterdag 2 april 2016|Wedstrijdverslagen|