Scheidsrechter van de week

/, Jeugd/Scheidsrechter van de week

Bij de Rijp hebben we 30 scheidsrechters, die elk weekend op het veld staan om de wedstrijden in goede banen te leiden. De scheidsrechterscommissie vindt dat de scheidsrechters ook een keer in het zonnetje gezet moeten worden! Elke week vertelt een scheidsrechter iets over zijn/haar scheidsrechterscarrière.

Scheidsrechter van de week: Tom Smits

Tom SmitsEerst floot hij F- en E-pupillen, nu fluit hij de D-pupillen. Tom is gaan fluiten, omdat het hem leuk leek en ook, omdat hij beter wil worden dan zijn broer Mick.
Hij vindt het leuk als hij ziet dat kinderen plezier hebben en dat hij daar een positieve invloed op heeft. Later zou Tom misschien wel voor de KNVB willen fluiten.
Tot nu toe heeft Tom veel leuke dingen meegemaakt, maar jammer genoeg moest hij ook een keer een wedstrijd staken, maar Tom zit daar niet mee en gaat gewoon door en wil graag zijn doel bereiken. Hij wil graag met alle scheidsrechters naar een voetbalwedstrijd  en dan natuurlijk wel in de skybox.

Tom, je bent goed bezig en ik hoop dat je nog lang plezier hebt in het fluiten en dat je nog lang bij onze club wilt fluiten, want als jij weg gaat of stopt dan gaan we wel een talentje missen! Blijf zo doorgaan en nog even en je bent zeker beter dan Mick!

Joy Ferron.

2018-12-07T18:36:43+00:00zondag 3 april 2016|Arbitrage, Jeugd|