WSV ’30 – SV De Rijp D2

//WSV ’30 – SV De Rijp D2

logo WSV 30  icon

.                  1                                               2                            0-1 Bram, 0-2 Job.

.                                                                                                 Grensrechter; J. Stelder.

verslag D2SV De Rijp D2…, topteam… …

Veldtocht 2016;….. met bij vlagen “tikkie-takkie”.

De rit naar Wormer, zaterdag, voerde ons door pittoreske bedrijven terreinen en zaanse industrie, om met een omtrekkende beweging te arriveren bij een van de mooiste sportcomplexen van de zaanstreek, WSV `30.

Maar daar kwamen wij niet voor. De D2 wilde 3 punten en bij voorkeur met goed voetbal. Nou, de meegereisde supporters werden op hun wenken bedient. Onder de voorjaarszon op doel, Tom ( don`t mess with me ) Dijkstra, Jurre als manager defensie  gaf prima leiding aan Xander op rechts, Sam in het midden en Thijs op links in de verdediging. De 3 musketiers op het middenveld; Wessel, Zilt en David , die al Nilfiskend ( stofzuiger ) op het veld te vinden was. De aanvalslinie was voor Job op rechts, Bram in de “punt” en Jauke op links. In de pits; Rick , Mees en Tom Bierens, Donny ontbrak wegens ziekte, beterschap Donny namens de die to`s.

Nadat de banden / schoenen op de juiste temperatuur waren, gingen de mannen met prima voetbal op jacht naar de openingstreffer. Na kansen van o.a Jauke ( net niet ) , was het over rechts met een prima combinatie en voorzet van Job, waarbij Bram het net liet bollen; 0-1 ( noel tzu einz) en exact 3 minuten later 0-2 , ditmaal door Job, die zijn prima spel bekroonde met een prachtige treffer. Tot aan de rust waren de Rijpers de bovenliggende partij, en in die pitsstop, moest er getankt worden… maar dat moest wel van ver komen die drinkies…… ( was op…) In het 2de deel, werd het meer fysiek van de kant van wsv, onze medicijn man moest diverse keren opdraven om de pijn te verzachten met zijn wibra wonderspons………Wel bleven de Rijpers goed spelen en lieten zich niet van de wijs brengen. De combi`s tussen Zilt, Wessel, Job en Bram leverde net geen doelpunt op. Bram nam een prima vrij schop net buiten de 16 van wsv, deze verdween richting kruising, maar de wsv goalie kreeg er zijn hand nog achter en voorkwam nr 3 voor de Rijp. Een kluts bal leek in het wsv-er doel te verdwijnen, maar ook deze werd van de lijn gehaald.

Nadat wsv de score terug bracht tot 1-2, werd het nog een moment spannend; maar dan komt een keeper van het kaliber Tom Dijkstra goed van pas; 2x in een 1 tegen 1 situatie kwam Tom daar als winnaar uit. ”don`t mess with me… “

De spelers in de wissel vielen prima in, met name Tom Bierens, moeiteloos positie overgenomen van Jurre ( blessure), prima aanwinst naar wij denken.

Met de complimenten aan het hele team, voor de geleverde prestatie, spelen wij volgende week zaterdag 16 april, onze 10de en laatste competitie wedstrijd in De Rijp tegen Purmerend D3 .

De stand in de 3de klasse tot nu toe; 1 Beemster 8 – 21,  2 De Rijp 9-16 , 3 Purmerland 8-15.

Graag tot zaterdag 16 april !!

Verslag D2

J. van der Scheur, kritisch….referendum volger.

2018-12-07T18:36:40+00:00zondag 10 april 2016|Wedstrijdverslagen|