Scheidsrechter van de week

/, Jeugd/Scheidsrechter van de week

Dieudonnee WeelingBij de Rijp hebben we 30 scheidsrechters, die elk weekend op het veld staan om de wedstrijden in goede banen te leiden. De scheidsrechterscommissie vindt dat de scheidsrechters ook een keer in het zonnetje gezet moeten worden! Elke week vertelt
een scheidsrechter iets over zijn/haar scheidsrechterscarrière.

Scheidsrechter van de week: Dieudonnée Weeling

Deze week is de scheidsrechter van de week Dieudonnée Weeling. Dieudonnée is 15 jaar en fluit nu ongeveer 2 jaar voor onze club. Ze fluit de wedstrijden van de F- en E-pupillen en soms fluit ze de meiden D-pupillen. Ze is gaan fluiten, omdat het haar leuk leek om te doen.
Nu ze bezig is met fluiten vindt ze het leuk als ze wedstrijden in goede banen kan leiden. Als ze de kans krijgt, wil Dieudonnée graag voor de KNVB gaan fluiten. Het leukste wat ze heeft meegemaakt was een leuke wedstrijd fluiten, wat ze niet leuk vond was dat een jongentje een ander jongentje ging schoppen en dat ze toen boos op elkaar werden.
Het doel dat Dieudonnée wil bereiken is een wedstrijd foutloos fluiten. Ze wilt graag een KNVB tenue en het lijkt haar ook leuk om met alle scheidsrechters naar een pretpark te gaan.
Dieudonnée, ik vind het super leuk dat je bent gaan fluiten ook al vinden sommige mensen voetbal niks voor meiden. Ik zag laatst dat je goed bezig was, ga zo door en hopelijk blijf je nog lang bij onze club fluiten!

Joy Ferron.

2018-12-07T18:36:39+00:00maandag 11 april 2016|Arbitrage, Jeugd|