Scheidsrechter van de week

/, Jeugd/Scheidsrechter van de week

Bij de Rijp hebben we 30 scheidsrechters, die elk weekend op het veld staan om de wedstrijden in goede banen te leiden. De scheidsrechterscommissie vindt dat de scheidsrechters ook een keer in het zonnetje gezet moeten worden! Elke week vertelt
een scheidsrechter iets over zijn/haar scheidsrechterscarrière.

OsmanScheidsrechter van de week: Osman

Deze week is de scheidsrechter van de week Osman. Hij is 13 jaar en fluit nu voor zijn eerste jaar bij onze club. Hij fluit op zaterdag onze F en E pupillen. Osman is gaan fluiten, omdat het hem leuk leek en nu hij een tijdje bezig is, vindt hij het leuk om met de kinderen om te gaan. Als hij de kans krijgt wil hij graag voor de KNVB gaan fluiten. Het leukste dat hij heeft meegemaakt is de eerste wedstrijd die hij heeft gefloten. Osman wil graag met alle scheidsrechters iets leuks gaan doen.

Osman leuk dat je aan het fluiten bent, ik hoop dat je het nog lang plezier hebt in je fluiten en dus ook doorgaat!

Joy Ferron.

2018-12-07T18:36:37+00:00zondag 17 april 2016|Arbitrage, Jeugd|