Mick Smits in nieuwe jeugdserie Kicke

//Mick Smits in nieuwe jeugdserie Kicke

Mick in KickeScheidsrechter en lid van SV De Rijp Mick Smits heeft grote rol in jeugdserie ‘Kicke’.

In Kicke maken we kennis met de vrienden Benjamin, Boris, Tibbe, Sami, Lute en Heiko. Maar ook met Tycho en Kazim. Jongens uit de B1 en B2 van voetbalvereniging GWV ’74. Zes weken lang volgen we de avonturen van deze jongens op en rond het veld. Kicke is een scripted reality-serie voor jongens én meiden met veel humor, aanvallen, missers, hockeymeisjes, fanatieke ouders, haantjesgedrag en natuurlijk voetbal.

Mick heeft de rol van Tycho.
Tycho is een stoer, direct en arrogant type. Heeft een klein hartje al zien we dat niet vaak, is goed en weet dat hij de beste van de club is. Houdt van grappen maar wel vaak ten koste van anderen.
Ook is Djai Bereiter te zien in de serie als Mink.

Kicke is vanaf 25 april elke schooldag 19.25 uur te zien bij AVROTROS op NPO3!

www.zapp.nl/kicke

www.youtube.com/kicketv