“SV De Rijp D2 sluit het seizoen af in stijl”

//“SV De Rijp D2 sluit het seizoen af in stijl”

SV De Rijp D2 – Purmerend D3
           5             –              2

D2 de beste

1-0, 2-0 , 3-0 Jauke
4-2 Tom Bierens
5-2 Bram
Scheidsrechter: M.Ossebaar. Grensrechter: Jaap Stelder.

“S.V. De Rijp D2 sluit het seizoen af in stijl” maar zij kwamen moeizaam uit de startblokken. Met een straffe zuidwester tegen in deel 1, was het “onrustig” met betrekking tot het spel. Als alternatief bij gebrek aan een goed opgezette aanval, dan maar op de counter; aldus Jauke, die binnen 10 minuten 3x raak schoot, waarbij nummer 3 op een briljante pass van David, wel de mooiste was en het publiek klom op de banken en in de hekken………Dat Purmerend hierna “uit het veld was geslagen”, niets was minder waar. Deze antwoordde binnen 2 minuten en zo stond voor de pitstop 3-2 op het bord….. Na het tanken ”windje mee”, kansen voor Jauke, Job, Bram en Tom (2) Bierens. Na een positiewissel van Tom naar de rechtsbuiten kwam er meer gevaar. Op goed doorzetten bekroonde Tom (2) zijn goede spel met een prima goal: 4-2. Hierna was Bram op jacht naar een treffer, het duurde even, maar hij pikte toch weer zijn goaltje mee en zorgde voor een prima slot akkoord: 5-2.

De toppers:
Tom (1) op doel / achter: Xander, Jurre, Sam ( Thijs ) en Mees / het midden: Wessel ( Bram ), Zilt en David / voor: Jauke, Job ( Rick) en Tom (2).

Deze laatste wedstrijd van de 1ste jaars D-ees in de 3de klasse, laat zien dat de Rijpers een prima seizoen hebben ”gedraaid”. De 2de plaats is veilig gesteld met 10 wedstrijden en 19 punten, doelsaldo: 24 voor & 20 tegen.

Met dank aan: Trainert: Ruud van Tiel,  Medec wonen en slapen, Medec Project, Jeugdbestuur SV De Rijp, bestuurs – en kantinediensten.
Met Dank voor de logistieke ondersteuning en support dit seizoen:
Ouders / rijders, Families: Bakker, Bierens, Blokdijk, Blom, Booy, Dekker, Dijkstra, De Jongh, Jonk, Nooy, van Munster, Poel, Roelofsen, Schipper, Stelder.

D2 foto

2018-12-07T18:36:35+00:00dinsdag 19 april 2016|Wedstrijdverslagen|