SV De Rijp D2…..navigatie op een sportpark…..

//SV De Rijp D2…..navigatie op een sportpark…..

“On Tour 2016…”  D2

Heeft u dat ook wel eens…je denkt alles goed geregeld te hebben.. en dan heb je nog zoiets als een “ X – factor…” Afgelopen zaterdag 8.45 uur verzamelen, 9.00 uur vertrekken. Tot zover iedereen op tijd.. Job wordt verrassend genoeg gebracht door de buurman per auto; Job al mopperend de auto uit; “heeft m`n vader een nieuwe schuur.. zit alles op slot.. kan ik niet bij m`n fiets…” Goeie bouw,  kwaliteitslot.. sleutel zoek.., nou ja dat kan…afijn, iedereen gereed voor vertrek richting OSV voor een toernooi aldaar. Daar aangekomen gemeld bij het wedstrijdsecretariaat , plattegrond ontvangen van het sportpark met veldindeling. Na het omkleden richting veld 4 waar onze 1ste wedstrijd zal plaats vinden. De wedstrijd OP VELD 4 zou gaan tegen ZSGOWMS D2, whats in a name, welk bestuurslid verzint zo`n naam; in een grijs verleden ooit tegen een club uit Rusland gespeeld, luisterend naar de naam .. jobozolowischlunadruskihaidewischka.. de toenmalige speaker verloor bij het uitspreken van die naam zijn kunstgebit, en vond hem terug op de mengtafel van de speaker installatie…..maar dit terzijde.

Maar goed… ZSGOWMS D2, ( standplaats mokum ) Naar mate het tijdstip van aanvang 1ste wedstrijd naderde, werd het steeds stiller op en rond het veld.  Als kootz voel je nattigheid, check je de door OSV verstrekte plattegrond, veld 4. De speaker installatie stond tegen de wind in… naar later bleek dat de dienstdoende omroeper, zeg maar de tegenhanger van Jan Geert de 1ste, tegen de wind in SV De Rijp richting start baan 4 probeerde te navigeren, hij bleek een roepende in Oostzanerwerf (woestijn zo u wilt). Nadat het wedstrijdsecretariaat overtuigd was van deze late modificatie van het sportpark, waarvoor OSV hun excuus aanbood, mochten onze D-ees eindelijk losgelaten worden tegen ZSGOWMS D2. Op veld 4 voorheen 3…

Als kootz wilde ik voldoen aan de vraag van diverse spelers om eens een keer op een andere positie te spelen. Aldus geschiedde: Jurre in de spits, waarbij Job zijn vraagtekens plaatste in de voorbespreking (“kootz dat kan toch niet…”) “Max Verstappen is ook geswitcht ” (torrorosso/redbull). Mees wilde wel eens linkshalf. En die kon zich uitleven. Met als gastspeler Thijs Schipper als stand–in, waarvoor dank. De 4 wedstrijden was ook een test voor Stef Kroes, hij deed dat prima met een paar strakke voorzetten die een betere afronding hadden verdiend. Een streep van Donny werd geen goal, maar ik telde hem al, jammer. Onze uitzendspits weet ook wat het is om in de punt te spelen, 2x voor de keeper en geen glorie voor Jurre, jammer, hij verdient het na een goed seizoen in de competitie. Ook speelden we 2x tegen Badhoevedorp; taaie , stevig en soms hard spel; niet leuk, 2x verlies….

En toen weer tegen, u voelt t`m al aankomen: ZSGOWMS D2. 2x gelijk, toch een beker.. leuk. Minder leuk is de blessure van Jauke, na bezoek aan het ziekenhuis, op krukken er weer uit. Het hele seizoen is de D2 gevrijwaard van rampspoed en ongemakken, en in de laatste wedstrijd van het voetbal seizoen overkomt Jauke dit. Over X- factor gesproken.  Wij van het team, technische staf en ouders supporters wensen Jauke een spoedig herstel.

Namens de D2, Prettige Vakantie!

2016-05-25T19:49:28+00:00woensdag 25 mei 2016|Wedstrijdverslagen|