Wapen van Münster trakteert F1 van SV De Rijp op een fantastische avond

/, PR/Sponsor/Wapen van Münster trakteert F1 van SV De Rijp op een fantastische avond

Grote Clubactie etentje F1 -2-

Het was de F1 uiteindelijk toch gelukt om de teamprijs te bemachtigen bij de Grote Clubactie van het afgelopen seizoen en die prijs hebben ze vorige week verzilverd. Het team van Dennis en Adriënne – onze trotse hoofdsponsor – heeft ervoor gezorgd dat het een onvergetelijke dag is geworden.

De leiders Jouri Hoeve en Johan de Haan keken vol trots hoe hun topverkopers zich culinair lieten verrassen. Van hamburger tot pannenkoek en zelfs de biefstuk werd niet overgeslagen. De boys hebben het dubbel en dwars verdiend en het smaakte naar meer zo stelde een van de jongens……

Grote Clubactie etentje F1 -3-

Ook volgende seizoen zal de F1 er alles aan doen om de eerste prijs weer in de wacht te slepen.

Wij willen jullie allemaal bedanken voor jullie tomeloze inzet. Dankzij jullie – en natuurlijk alle andere jeugdleden – is de Grote Clubactie ook dit jaar weer een groot succes geworden.

Bedankt!Grote Clubactie

2016-07-10T12:59:36+00:00zondag 10 juli 2016|Jeugd, PR/Sponsor|