ZCFC – SV De Rijp JO13-1

//ZCFC – SV De Rijp JO13-1

ZCFC – SV De Rijp JO13-1
5         –           3             : Job 0-1, Donny 0-2, Job 2-3.
Grensrechter: Rob Kroes

“De multi media was alweer vroeg in de lucht, zaterdagochtend; shoppen voor spelers binnen onze vereniging,……maar helaas alles uitverkocht.

Door ziekte van Jens en afwezigheid van Zilt, geen reservemateriaal ter beschikking voor de bekerwedstrijd uit tegen ZCFC. Dussssss………..

Onder Braziliaanse omstandigheden, strak blauw, 25 graden en geen wind, betraden de spelers van SV De Rijp JO13-1… ( hoe verzinnen “ze” het ) het kunstgras in Wijdewormer.
Op doel: Tom Dijkstra, tevens aanvoerder.
Verdedigers:  Bram, Xander, Tom Bierens en Mees.
Midden: Stef, Derek en Wessel.
Voor: Donny, Job en Romijn. “t is effe wennen, nieuwe samenstelling”.
Nadat we van de imponerende sprints van de ZCFC spits waren bekomen, namen “wij “ brutaal en verdiend de leiding via Job, en niet veel later door Donny, die uit een corner van Wessel, als laatste de bal het net liet bollen…

Dan kom je op een punt in de wedstrijd, dat je moet wisselen. Als kootz kijk je automatisch achterom… en ziet een leeg bankie….. Je voelt je dan een formule 1 coureur die de pits in komt voor een bandenwissel, maar geen banden… maar onder leiding van de Tommies, Tom op doel en Tom in de verdediging, gaven de Rijpers niet op en hielden lang stand, waarvoor complimenten !!

Bij diverse spelers gingen de hoofden en” meters “langzaam in het rood, dat was te verwachten, maar Tom op doel trakteerde de meegereisde supporters nog even op zijn kwaliteit als keeper, waarbij hij van ZCFC en de scheidsrechter een groot compliment mocht ontvangen.

Met dank aan rijders en supporters

Volgende week competitie:
10 sept, KSV JO13-1 – SV De Rijp JO13-1, aanvang 14.30 uur