Win vrijkaarten voor Jong Oranje – Jong Turkije

/, Senioren/Win vrijkaarten voor Jong Oranje – Jong Turkije

Op donderdag 6 oktober speelt Jong Oranje in het AFAS Stadion in Alkmaar een cruciale wedstrijd tegen Jong Turkije voor plaatsing voor het EK Onder-21. De vrijwilligers van SV De Rijp maken kans op vrijkaarten voor deze wedstrijd. Er zijn 150 x 2 kaarten beschikbaar. De Gemeente Alkmaar heeft de vrijkaarten ontvangen van de KNVB en AZ, die hiermee hun grote maatschappelijke betrokkenheid tonen. Vrijwilligers centrale regio Alkmaar mag de kaarten aanbieden aan vrijwilligers in de gemeente Alkmaar als teken van waardering voor hun inzet.

Wat moet je doen?
Wil je kans maken op deze vrijkaarten, schrijf je dan in via de volgende link:

>Inschrijven voor de vrijkaarten

Telefonisch opgeven kan ook via 072 – 519 1600. De Vrijwilligers Centrale Regio Alkmaar is elke werkdag van 9.00 tot 17.00 uur te bereiken.

Wees er snel bij, want OP = OP.

Vrijwilligers die zich inschrijven krijgen zo snel mogelijk bericht of ze tot de gelukkigen behoren, die de kaarten bij Vrijwilligers Centrale Regio Alkmaar kunnen komen ophalen.

Jong Oranje
Jong Oranje is het hoogste jeugdteam van het ‘grote’ Oranje en wordt gezien als het team waar de grootste talenten in spelen vlak voordat zij doorbreken en een plek in het Nederlands elftal weten te bemachtigen. Naast AZ-talenten als Joris van Overeem, Dabney dos Santos en Derrick Luckassen zijn ook Tonny Vilhena, Anwar El Ghazi, Jaïro Riedewald en Bart Ramselaar vaste gezichten in de selectie van bondscoach Fred Grim.

2016-09-07T20:33:29+00:00woensdag 7 september 2016|Jeugd, Senioren|