WE GAAN WEER VAN START * De Grote Clubactie * WE GAAN WEER VAN START

/, PR/Sponsor/WE GAAN WEER VAN START * De Grote Clubactie * WE GAAN WEER VAN START
Waarom zo belangrijk?

Zoals jij misschien weet krijgt SV De Rijp van elk verkocht lot van € 3,- 80 %, dit betekent dus als jij 20 loten weet te verkopen aan jouw ouders, opa’s, oma’s, buren en andere bekenden er € 48,- (!!) naar de clubkas gaat. Helemaal mooi is dat de opbrengst voor de jeugd wordt gebruikt.

gca-afbeelding-1

NIEUW: Het spaardoel bepalen jullie zelf!

Afgelopen jaren hebben we met de opbrengst de mooie verrijdbare doeltjes aangeschaft. Dit jaar zijn jullie helemaal zelf aan zet…………………………….
Jullie kunnen bij jullie leider eigen ideeën inleveren en het Jeugdbestuur zal het beste idee belonen. Uiteraard moet het idee ten goede komen aan ons jeugdvoetbal.

NIEUW: Prijzen lotenverkopers uitgebreid!

Jouw inzet wordt goed beloond, want ook dit jaar zijn er weer leuke prijzen te verdienen. Als je 20 loten of meer hebt verkocht mag je kiezen uit een nog uitgebreider pakket.
gca-afbeelding-2
Ook Pathé draagt dit jaar haar steentje bij, door elke lotenverkoper de kans te geven om een film thuis te kijken (volgende week  hier meer over).
Los van deze prijzen heeft SV De Rijp uiteraard ook weer een aantal eigen acties.

Start Grote Clubactie

Vanaf 1 oktober mogen jullie beginnen met de verkoop van de loten. De actie sluit ruim 2 maanden later.  Wel handig om te weten dat ook andere verenigingen aan de actie meedoen. De beste kansen heb je dus als je direct begint met het verkopen van de loten.
Zodra de verkoopboekjes binnen zijn zullen wij deze weer aan de leiders geven.

Volgende week zal er een speciale nieuwsbrief met alle onderdelen van de Grote Clubactie terug te vinden zijn in het Kontakt.

2016-09-20T20:44:00+00:00dinsdag 20 september 2016|Jeugd, PR/Sponsor|