– NIEUWSBRIEF – DE GROTE CLUBACTIE – NIEUWSBRIEF –

//– NIEUWSBRIEF – DE GROTE CLUBACTIE – NIEUWSBRIEF –

groteclubactie
Vorige week hebben we je beloofd alles wat je moet weten van de Grote Clubactie in een speciale nieuwsbrief te plaatsen. We hopen dat het allemaal duidelijk is, maar heb je vragen neem dan contact op met de coördinatoren. Joris Govers (06) 21 816 444 en Esther en Paul Has (0299)72 00 16. Uiteraard kun je ook alles nalezen op de website van de Grote Clubactie (https://clubactie.nl)

gca-afbeelding-1

Waarom zo belangrijk?

Zoals jij misschien weet krijgt SV De Rijp van elk verkocht lot van € 3,- 80 %, dit betekent dus als jij 20 loten weet te verkopen aan jouw ouders, opa’s, oma’s, buren en andere bekenden er € 48,- (!!) naar de clubkas gaat. Helemaal mooi is dat de opbrengst voor de jeugd wordt gebruikt.

Het spaardoel bepalen jullie zelf!

Afgelopen jaren hebben we met de opbrengst de mooie verrijdbare doeltjes aangeschaft, maar dit jaar bepalen jullie het doel zelf. Lever jouw idee in bij de leider van het elftal en wie weet wordt met de opbrengst jouw idee werkelijkheid!

Wanneer beginnen?

Vanaf 1 oktober mogen jullie beginnen met de verkoop van de loten en de  actie sluit 7 december.  Wel handig om te weten dat ook andere verenigingen aan de actie meedoen. De beste kansen heb je dus als je direct begint met het verkopen van de loten.

Boekjes

Deze week zal Joris Govers de boekjes bij jullie leiders afgeven, zodat iedereen op tijd de boekjes in zijn bezit heeft. Boekje vol? In de kantine en bij Joris, Paul en Esther kunnen jullie altijd nieuwe boekjes krijgen (de telefoonnummers staan bovenaan deze nieuwsbrief).

• Begin meteen 1 oktober!
  • Familie doet het altijd erg goed, ga bij opa, oma, tante, oom, nicht of neef etc. langs en vergeet zeker je ouders niet 😉
  • Vergeet de verjaardagen vooral ook niet het huis zit dan vol!tips-plaatje
  • Tijdens wedstrijden van ons eerste elftal is het altijd lekker druk en veel mensen betekent veel kansen om de loten te verkopen!
  • Ga in je clubtenue langs de deur, zo weten mensen meteen van welke vereniging je bent;
  • Ga in plaats van in je eentje met een vriendje/vriendinnetje of zelfs misschien met heel je team samen lootjes verkopen. Dat maakt het nog leuker!
  • Vergeet niet te vertellen dat de kopers van loten kans maken op fantastische prijzen.
    Zoals een auto of € 100.000,-.
  • Plekken waar veel mensen komen zijn slim om met jouw team te gaan staan (bijvoorbeeld het Winkelcentrum of een evenement, maar wellicht heb jij zelf nog wel een slimmere plek). Mocht jij dit willen doen, geef dit dan even door aan jouw leider.

Prijzenpakket voller dan ooit!

Vorige week heb je al kunnen lezen dat het prijzenpakket voller dan ooit is. Hieronder vind je alle prijzen die jij kunt winnen. In elk geval krijg je – als je voor SV De Rijp meedoet – een film van Pathé aangeboden. Het maakt hierbij niet uit hoeveel loten je hebt verkocht!

Pathé Thuisactie

Deze bioscoop geeft elke lotenverkoper de keuze om een film aan te vragen. Je hebt de keuze uit 2 films (die 1 oktober as. bekend worden gemaakt). Volgende week zullen wij deze films dus bekend kunnen maken.

20 Loten verkocht? Je kunt dan kiezen uit een van onderstaande zaken:

gratis-entreekaarten-plaatje-grote-clubactie

De 3 beste verkopers uit de pupillen krijgen mooie cadeaubonnen die te besteden zijn bij Sport 2000:
logo-sport-2000

• 1e prijs cadeaubon ter waarde van € 50,00
  • 2e prijs cadeaubon ter waarde van € 30,00
  • 3e prijs cadeaubon ter waarde van € 20,00

Team die het eerste 150 loten heeft verkocht

Dan heb je een uur zaalvoetbal verdiend! In overleg met de coördinatoren mogen jullie een keertje in de zaal voetballen (als het bijvoorbeeld erg slecht weer isJ).

Team met meest verkochte loten

Behoor jij tot het team wat de meeste loten heeft verkocht? Dan ga je met het hele team uit eten!

Vragen?

Heb je vragen bel ons dan. Wij helpen jullie graag. In het volgende Kontakt zullen de Superloten (voor onze ondernemers) volledig uitgelicht worden.
Maak er ook dit jaar weer een succes van!

Joris, Esther en Paul

2016-09-28T21:08:43+00:00woensdag 28 september 2016|Jeugd|