DE GROTE CLUBACTIE – Eerste resultaten en speciale actie

/, PR/Sponsor/DE GROTE CLUBACTIE – Eerste resultaten en speciale actie

logo-gcaActie in de herfstvakantie

Speciaal voor in de herfstvakantie heeft Intertoys een extra actie bedacht waarmee jij dagelijks kans maakt op een cadeaubon van € 20,-. Hoe je kunt winnen lees je hier:

De Grote Clubactie vindt het leuk dat jij laat zien hoeveel loten je verkoopt in de herfstvakantie! Laat dat op een creatieve manier aan hun weten. Dat doe je als volgt:

• Maak een creatieve foto(collage) of een leuk filmpje
  • Zet dit op Instagram of Twitter met #clubherfst
  • Je mag jouw filmpje of foto ook opsturen naar kids@clubactie.nl
  • Klaar? Dan maak je in de herfstvakantie elke dag kans op een cadeaubon van Intertoys (van €20,-)! Dagelijks maakt de Grote Clubactie via social media een nieuwe winnaar bekend.

Meedoen kan van maandag 17 oktober t/m vrijdag 28 oktober 2016. Wij wensen jou heel veel succes met de lotenverkoop in de herfstvakantie! Zet ‘m op!

Eerste resultaten

De eerste boekjes druppelen alweer binnen en geven de burger moed. Het aantal verkochte loten gaat nu al richting de 200. De boekjes kun je inleveren in speciale box in de bestuurskamer, bij Joris Govers of Paul en Esther Has (De Vleet 2, Graft).

Superloten

Deze week zijner ook direct ondernemers die een Superlot hebben gekocht (€ 150,- per lot). Super voor de vereniging, dit zijn echt heerlijke “opschieters”.  Jacob Bierens (Bierens Bouw), John Duinmaijer (Broekman Makelaars), Remco Dekker (Dekker Installatiebedrijf) en Chantal Voortman (AmiGo) hebben een superlot aangeschaft om onze club en extra steun in de rug te geven.  Jacob, John, Remco en Chantal bedankt!

Ben jij die ondernemer of particulier die een boost aan de verkoop wil geven? Geef je dan op bij Joris, Paul of Esther.

Deze ondernemers gingen je voor:logo Broekman makelaars

logo-bierens-bouw

amigo