DE GROTE CLUBACTIE – Oproep!

/, PR/Sponsor/DE GROTE CLUBACTIE – Oproep!
Oproep!

Dit jaar mogen de jeugdspelers zelf aangeven wat de vereniging voor hen gaat aanschaffen. Met de opbrengst van de Grote Clubactie worden elk jaar speciale aankopen voor onze jeugd gedaan (oa. grote en kleine verrijdbare doelen en ballen).
Dit jaar zit de jeugd zoals gezegd zelf aan het stuur.  Heb je een idee, als speler of als team, geef dit dan zo snel mogelijk aan ons door. Je mag je tips mailen naar paulenesther@quicknet.nl .

Resultaten

De verkoop begint lekker op gang te komen en vanaf volgende week zullen wij een overzicht maken met een top 5 van beste verkopers (en beste teams).

Superloten

Het was weer en druk weekje bij de Superloten. Lekker! Steef en Bas van Steba Electro, Klaas Wierenga van OMC Machineonderhoud, Robbie van Sport 2000 en Ron Molenaar van Waterland Terminal/VCK Logistics – als trouwste superlot koper – hebben allemaal een Superlot aangeschaft. Allemaal hartstikke bedankt!
Ben jij die ondernemer of particulier die een boost aan de verkoop wil geven? Geef je dan op bij Joris, Paul of Esther.

Deze ondernemers gingen je voor:

logo-bierens-bouw  installatiebedrijf-dekkerlogo-sport-2000

logo Steba