DE GROTE CLUBACTIE *tussenstand*

/, PR/Sponsor/DE GROTE CLUBACTIE *tussenstand*

logo-gcaDe jeugd komt op stoom!

Deze week in de nieuwsbrief een eerste overzicht van de resultaten. Jullie zullen zien dat het voorlopig een nek-aan-nek race is tussen 3 teams, maar uit ervaring weten wij dat er verschillende tactieken worden toegepast……

Het zou ons zeer verbazen als er niet een aantal teams op het laatst met een eindsprint gaat komen of de boekjes aan het eind van de actie in gaat leveren. Dit einde komt overigens al weer snel in zicht, want over 5 weken sluit de Grote Club Actie.

Herhaalde Oproep!

Dit jaar mogen de jeugdspelers zelf aangeven wat de vereniging voor hen gaat aanschaffen. Met de opbrengst van de Grote Clubactie worden elk jaar speciale aankopen voor onze jeugd gedaan (oa. grote en kleine verrijdbare doelen en ballen).
Dit jaar zit de jeugd zoals gezegd zelf aan het stuur.  Heb je een idee, als speler of als team, geef dit dan zo snel mogelijk aan ons door. Je mag je tips mailen naar paulenesther@quicknet.nl .

Resultatengca-afbeelding-1

Het eindresultaat van de Grote Clubactie is de optelsom van de verkoop van de spelers van onze jeugdelftallen en de opbrengst van de superloten.

Deze teller staat nu op een bruto opbrengst van € 3.045,-, hiervan vloeit 80 % naar de clubkas van SV De Rijp, oftewel € 2.436,00…… een prachtige tussenstand!

Top 3 Teams

Voorlopig voeren de win naars van vorig jaar het tussenklassement aan met 170 verkochte loten, op de voet gevolgd door de meiden van de JO09-5M en de JO11-03.

Top 3 Verkopers
De top 3 is een  JO11-2 gekleurd lijstje:

• Melle Hoeve met 60 loten
  • Cas Sombroek met 56 loten
  • Sepp de Haan met 54 loten

Volgende week zullen wij een overzicht maken met alle jeugdleden die 20 loten of meer verkocht hebben, want die hebben recht op een mooie prijs. Daarover volgende week meer.

Superloten

Dit jaar laten de ondernemers zich echt van hun beste kant zien. We moeten zelfs een aparte ondernemers pagina maken om alle logo’s een knap plekje te geven.
Deze week hebben Johan Dijkstra van Dijkstra-Kolbe Verhuizingen, Andreas Oerlemans van Goed in Food, Joyce en Gerrie Huider van ’t Sportcafe Oosterven en Louis Poel van Poel Bloembollen BV (1 van de 5 ondernemers van PolderPride) een superlot van € 150,- aangeschaft.  Johan, Andreas, Joyce en Gerrie en Louis hartstikken bedankt voor jullie steun aan onze jeugd, top!
Ben jij die ondernemer of particulier die een boost aan de verkoop wil geven? Geef je dan op bij Joris, Paul of Esther.
Onze trouwe superlot koper Waterland Terminals heet overigens sinds kort VCK Logistics!

Deze ondernemers gingen je voor:

Logo Sportcafé Oosterven

logo-goed-in-food logo-dijkstra-kolbe-verhuizingen-transport logo-polderpride logo-vck-logistics omc-logo logo-bierens-bouw amigo logo-sport-2000installatiebedrijf-dekkerlogo Broekman makelaars
logo Steba

2016-10-31T22:55:47+00:00maandag 31 oktober 2016|Jeugd, PR/Sponsor|