DE GROTE CLUBACTIE **laatste week**

/, PR/Sponsor/DE GROTE CLUBACTIE **laatste week**

We hebben nog een week en de jeugd en ondernemers maken er weer een feest van.  Zoals jullie kunnen zien hebben de meiden de macht gegrepen in de voorlopige tussenstand door allemaal hun steentje bij te dragen, een prachtige teamprestatie!
We hopen – en verwachten dit ook wel een beetje  – dat een aantal elftallen de komende week nog van zich laat horen, zodat we de opbrengst van vorig jaar kunnen overtreffen.

!!!    LET OP: INLEVERDATUM IS ECHT 15 NOVEMBER 2016  !!!

Laatste herhaalde oproep!

Dit jaar mogen de jeugdspelers zelf aangeven wat de vereniging voor hen gaat aanschaffen. Heb jij als elftal een goed idee waaraan de opbrengst van de Grote Clubactie moet worden besteed? Schroom niet en geef het ons door, via mail naar paulenesther@quicknet.nl .
Als er geen suggesties vanuit de jeugd zelf komen zal het jeugdbestuur gaan bepalen wat er voor de jeugd wordt aangeschaft.

Deze teller staat nu op een bruto opbrengst van € 4.185,00 hiervan vloeit

80 % naar de clubkas van SV De Rijp, oftewel € 3.348,00…… een prachtige tussenstand!

Top 3 Teams oftewel GIRL POWER!!!!

Meiden JO9-5M               209 loten

Jongens JO11-2                204 loten

Jongens JO13-2                114 loten

Top 3 Verkopers (voorlopig onveranderd)

Melle Hoeve                      60 loten

Cas Sombroek                   56 loten

Sepp de Haan                    54 loten

20 loten of meer

Een indrukwekkend lijstje begint dit te worden. Jullie hebben allemaal recht op onderstaande waardebon.
Robin Stelder, Puck Enzerink, Anneli vd Boom, Sylvia Meijer, Mirthe Schipper, Djule de Jong, Cas Sombroek, Sep de Haan, Sem Schouffoer, Melle Hoeve, Cas Zonneveld, Nic Bommer, Hidde Zwaan, Maik Roelofsen, Finn Smit, Wessel Nibbering en Len Smit. Allemaal bedankt!!

Superloten

Deze week hebben Susan en Sjoukje van kapsalon Het Kniphuys en  Pieter en Erna Palsma van Rioolservice Palsma een superlot van € 150,- aangeschaft.  Susan, Sjoukje, Pieter en Erna bedankt voor jullie steun aan onze jeugd, top!logo-palsma

Deze ondernemers gingen je voor:

logo-het-kniphuys                                       logo-goed-in-food

Poel logo

logo-vck-logisticsomc-logo-jpg amigo installatiebedrijf-dekker
logo Steba Logo Sportcafé Oosterven logo Broekman makelaars

logo-bierens-bouwlogo-dijkstra-kolbe-verhuizingen-transport                                          logo-sport-2000

2016-11-08T20:02:50+00:00dinsdag 8 november 2016|Jeugd, PR/Sponsor|