DE GROTE CLUBACTIE: dinsdag laatste inleverdag!!

/, PR/Sponsor/DE GROTE CLUBACTIE: dinsdag laatste inleverdag!!

groteclubactie
De laatste dagen van de van de Grote Clubactie komen eraan en ook dit jaar zijn we weer ontzettend trots op iedereen die zijn of haar steentje heeft bijgedragen aan de nu al geslaagde actie.
De definitieve eindstanden zullen in Het Kontakt van volgende week staan en dan op de website gepubliceerd worden, maar wij willen alle leden, ouders, begeleiders, trainers, niet te vergeten sponsors en ondernemers ontzettend bedanken. Jullie inzet, enthousiasme is weer de basis van het succes geweest. TOP!

!!! HERHAALDE OPROEP !!!   15 november laatste inleverdag   !!! HERHAALDE OPROEP !!!

Tot dinsdag heb je nog om de boekjes in te leveren bij Paul en Esther Has, De Vleet 2 in Graft.
Vanaf woensdag is het niet meer mogelijk om boekjes in te leveren.

Resultatengca-afbeelding-1

Het kan zo maar eens een historisch resultaat worden. Na de toch al succesvolle jaren 2014 en 2015 met opbrengsten rond de € 3.500,- gaat 2016 het beste jaar ooit worden…..
Volgende week de definitieve eindstand, maar wij kunnen verklappen dat we boven de € 5.000,00 aan verkochte loten gaan komen, waarvan dus 80 % naar de clubkas gaat. Dit is echt een waanzinnig resultaat!

Top 3 Teams

De jongens van de JO11-2 hebben de- voorlopig –  eerste plek weer heroverd. Het verschil met de meiden JO9-5M is pittig (ruim 40 loten), maar er kan deze laatste dagen nog van alles gebeuren. De inleverbox bij SV De Rijp kan niet meer worden gebruikt, dus lever de laatste boekjes in bij Paul en Esther, De Vleet 2 in Graft.

Top 3 Verkopers

Voor de eerste plek bij de individuele verkoop is het echt een nek aan nek race tussen Nils Ootes en Melle Hoeve (teller staat bij beide pupillen boven de 70). Ook de derde plek is nog geen uitgemaakte zaak. Hier strijden Cas Simbroek, Robin Stelder en Sep de Haan om deze ereplek.

Overige prijzen                 MEIDEN JO9-5M heeft eerste prijs binnen!

Naast de bovenstaande prijzen zijn er nog tal van andere prijzen te verdienen. We hopen volgende week alle prijswinnaars bekend te kunnen maken.

Wel kunnen wij nu al zeggen dat de meiden JO9-5M de eerste prijs te pakken heeft. Dit team heeft als eerste team 100 loten weten te verkopen en krijgt een uur gratis de zaal in de sporthal De Oosterven. Met het slechte weer op komst is dit goed te gebruiken. Van harte!

Superloten

Deze week hebben Maaike Bosma van Small Tallk films & interviews en Justin van ’t Veer van funderingstechnieken De Waalpaal BV een superlot aangeschaft en heeft ABNAMRO Bank €  100,- gesponsord voor de jeugd (mogen niet meer deelnemen aan loterijen).  Allemaal bedankt!

logo-small-tallk-films-interviews
logo-waalpaal
logo-palsmalogo-dijkstra-kolbe-verhuizingen-transport
logo-goed-in-food logo-vck-logistics logo-bierens-bouw