DE GROTE CLUBACTIE: verlengde inleverdatum!

/, PR/Sponsor/DE GROTE CLUBACTIE: verlengde inleverdatum!

logo-gcaVerlengde inleverdatum

De landelijke organisatie van de Grote Clubactie heeft de inleverdatum voor het verwerken van verkochte loten verlengd tot donderdagochtend 24 november as.
Deze verlenging komt ons goed uit, want we hebben de laatste dagen vanuit alle hoeken en gaten nog boekjes ontvangen. Heb je nog een boekje en dacht je dat je te laat was? Lever hem dan alsnog bij Paul en Esther, De Vleet 2 “op” Graft in. Doe dit uiterlijk woensdagavond voor 21.00 uur. Dan hebben wij ook nog even de tijd om de gegevens te verwerken.
Voor alle leden die loten hebben gekocht….. zorg dat er geld op de incassorekening staat, want anders kan er niet worden geïncasseerd en ontvangt de club ook geen geld.

Beste resultaat ooit!gca-afbeelding-1

In het vorig Kontakt gaven we al aan dat het wel eens een historisch resultaat kan gaan worden en hoewel de laatste boekjes nog verwerkt moeten worden zijn we supertrots op iedereen die meegeholpen heeft om er zo’n daverend succes van te maken.
De voorlopige teller staat op € 5.500,- , de echte eindstand kunnen we volgende week melden.

Top 3 Teams

Het moet wel heel gek gaan lopen als de jongens van de JO11-2 niet de onbetwiste winnaars van alle teams worden. Onder de bezielende leiding van Youri Hoeve en Johan de Haan heeft dit team 348 loten aan de man weten te brengen. De meiden van de JO9-5M staan knap 2e met 232 loten.

Top 3 Verkopers

De top 3 staat redelijk vast met Melle Hoeve op de 1e plek met 87 loten, op de voet gevolgd door Nils Ootes met 80. De derde plek lijkt –  met een zeer klein verschil – naar Cas Sombroek te gaan.

Bekendmaking overige prijzen

Door de verschoven inleverdatum zullen we volgende week alle prijswinnaars pas bekend kunnen maken.

Superloten

superlotenDeze week heeft Frank Klukhuhn van Mercuur Bouw een superlot aangeschaft waarmee het aantal verkochte superloten uitkomt op:

17

Ook hier zorgen onze ondernemers voor het beste resultaat ooit. Wij willen dan ook alle ondernemers hartelijk bedanken, top!

Alle ondernemers die een Superlot hebben aangeschaft:

logo-mercuur-bouw

2016-11-21T20:55:37+00:00maandag 21 november 2016|Jeugd, PR/Sponsor|