DE GROTE CLUBACTIE: eindstand!

/, PR/Sponsor/DE GROTE CLUBACTIE: eindstand!

logo-gca

Waar een kleine club groot in kan zijn…….

De Grote Clubactie zit erop en wij zijn echt supertrots op wat alle leden, ouders, begeleiders, trainers, niet te vergeten sponsors en ondernemers dit jaar voor elkaar hebben gekregen. Met een bruto omzet van bijna € 7.500,- gaat 2016 de boeken in als recordjaar.
Het is zo mooi om te zien hoeveel mensen begaan zijn met het wel en wee van onze club.
Ga maar na:

• Met zijn allen hebben we 2475 loten aan de man weten te brengen;
  • Gemiddeld 23 loten per lotenverkoper;
  • Ogca-afbeelding-1nze pupillen hebben voor netto € 3.660- aan loten weten te verkopen;
  • 693 (!!) mensen hebben loten bij onze pupillen gekocht;
  • Onze ondernemers hebben voor netto € 2.380,- aan loten gekocht;
  • Hierdoor komt er € 6.040,- voor onze jeugd beschikbaar!

De PRIJSUITREIKING van De Grote Clubactie 2016 is zaterdag 3 december a.s. om 13.30 uur in de kantine van SV De Rijp.

Top 3 Teams JO11-2 soevereine winnaar van Etentje bij Wapen van Münster

1e plek  JO11-2

2e plek  JO9-5M (heeft gratis uurtje zaalvoetbal in de sporthal gewonnen)

3e plek  JO11-1

Top 3 Verkopers – Een verrassende winnaar

1e prijs (cheque van € 50,- van Sport 2000)        Nils Ootes

2e prijs (cheque van € 30,- van Sport 2000)        Melle Hoeve

3e prijs (cheque van € 20,- van Sport 2000)        Cas Sombroek

20 Lotenverkopers –  Deze krijgen allemaal de mooie kortingsbon

Melle Hoeve, Nils Ootes,Cas Sombroek, Sep de Haan, Maik Roelofsen, Robin Stelder, Tommie Meijer, Anneli vd Boom, Mink Hoeve, Nic Bommer, Shane Advokaat, Finn Smit, Sem Schouffoer, Max Groot, Julia Veul, Semme Blaauw, Cas Zonneveld, Mees Bakker, Len Smit, Sylvia Meijer, Mila Stevens, Liam Blaauw, Puck Enzerink, Stef Kroes, Sven van Diepen, Britt Klukhuhn, Tosh van Dijk, Hidde Zwaan,Djule de Jong, Rik Ootes, Mirte Schipper, Coen Klijn, Wessel Nibbering en Tom Duinmaijer.

Film van Pathé voor iedereen die loten heeft verkocht

Deze film kunnen jullie zelf via internet aanvragen. Dit doe je als volgt:

Jullie hebben de keus uit 2 films voor de leeftijdscategorie 6 t/m 15 jaar en kunnen de film aanvragen via www.kids.clubactie.nl. Jullie ontvangen dan een e-mail met filmcode. Deze filmcode kunnen jullie verzilveren op de website van Pathé Thuis. De actie loopt van tot en met 31 december 2016. Veel kijk plezier!

Alle ondernemers die een Superlot hebben aangeschaft:

superloten

2016-12-01T21:25:32+00:00donderdag 1 december 2016|Jeugd, PR/Sponsor|