Grote Clubactie: prijsuitreiking beste lotenverkopers 2016

logo-gca
Prijsuitreiking De Grote Clubactie 2016

prijsuitreiking-gca-2016

Zaterdag was het zo ver.

Alle prijswinnaars werden door onze jeugdvoorzitter Joris Govers in het zonnetje gezet.

Nils Ootes heeft dit jaar de meeste loten verkocht en ontving een kadobon van € 50,- te besteden bij Sport 2000 in Purmerend.
Melle Hoeve (2e) en Cas Sombroek (3e) maakten  het podium compleet.

De meiden van JO9-5M wisten beslag te leggen op het gratis uurtje zaalvoetbal in de sporthal, omdat dit team als eerste 100 loten wist te verkopen.

Bijna traditiegetrouw ging het elftal van Jouri Hoeve en Johan de Haan – de JO11-2 – met de hoofdprijs bij de teams de deur uit.
Net als vorig jaar worden deze jongens door  het Wapen van Münster getrakteerd op een gezellig etentje.

Wij willen beide sponsors -Sport 2000 en het Wapen van Münster- weer hartelijk bedanken voor het beschikbaar stellen van deze prijzen!

logo-sport-2000

wapenvanmunster

Binnenkort zal er een driehoekbanner in onze kantine worden geplaatst  met alle namen van de kopers van de superloten. Deze zullen tot start van de Grote Clubactie 2017 te bewonderen zijn.

Rest ons alleen nog om nogmaals alle leden, ouders, begeleiders, trainers, niet te vergeten sponsors en ondernemers te bedanken voor jullie inzet.

Joris Govers, Esther en Paul Has

2016-12-05T21:07:31+00:00maandag 5 december 2016|Jeugd, PR/Sponsor|