Kampioenschap SV De Rijp MO19-1

//Kampioenschap SV De Rijp MO19-1

Zondag 29 januari dan toch officieel gehuldigd! Na de wedstrijd tegen Always Forward (08-01-2017) hebben wij het toch even klein gevierd (patat in de kantine 😊). Ondanks dat het op dat moment nog niet officieel was. Dit komt door de gestaakte wedstrijd tegen LSVV van 27-11-2016. Maar nu 2 maanden later blijkt, wat wij allen al dachten, dat de stand van 2-1 in ons voordeel met nog een kleine 10 minuten te spelen gewoon gehandhaafd blijft. Het staat nog niet op voetbal.nl (volgende week hopelijk wel) en zijn onze toppers dan gewoon weer KAMPIOEN!

En dat betekent voor heel veel meiden de 7e titel (sinds de D-pupillen, dat ze samen zijn gegaan met de meiden uit Graftdijk en De Rijp). De eerste titel zonder de helaas gestopte leider Jan (ik mis je Jan; ben liever vlagger) en dat is gewoon een super prestatie, lijkt altijd weer zo gewoon. Als je kijkt naar dit jaar, al onze meiden zijn onder de 17 (oké, Jolijn niet maar die is al geblesseerd sinds begin dit seizoen en pas 30 september jl. 17 geworden). De poule waar we in zaten was gewoon een zeer pittige, LSVV en VIOS waren gewoon top. Vitesse 22, Always Forward, Limmen en Westfriezen wisten ook wat voetbal was. RKEDO,WSW en Dynamo hadden het in deze poule erg zwaar. En vooral tegen onze toppers daar werd het 7-1, 12-1 en maar liefst 21-0!Al met al volgens mij een zeer terechte kampioen. Ook nog gezien het feit dat wij 2 bonus wedstrijden LSVV en VIOS kregen. En het doelsaldo 56 voor 9 tegen zegt genoeg.

Wij zitten nu in de voorjaars competitie in een zeer zware poule en dat we het nog zwaar krijgen is logisch.
Esther is gestopt (dank je wel voor je inzet en het plezier wat je bracht), Jolijn mag nog even niet voetballen, daarmee hebben we het even moeilijk, maar we hebben vertrouwen in al onze andere toppers

Hierbij gefeliciteerd meiden!
Ook Lisa, Manon en Dieu bedankt, zonder jullie was het niet gelukt.
En ook onze trainsters op woensdag Renee, Jaimy en Lianne.
En natuurlijk de trainer van vrijdag en mede leider Paul.

Een trotse leider (vlagger)
Joost

2017-02-04T15:05:02+00:00zaterdag 4 februari 2017|Wedstrijdverslagen|