RCZ JO09-04 – SV De Rijp JO09-3

//RCZ JO09-04 – SV De Rijp JO09-3

Afgelopen weekend hebben wij onze eerste wedstrijd na de winterstop gespeeld, nadat het twee keer was afgelast. Het enthousiasme van het team was groot met een warming-up op het voetbalveld van de school en rondjes rennen rondom dit voetbalveld.

De wedstrijd had De Rijp JO09-3 kunnen winnen, maar het vizier van de spelers stond na de winterstop niet op scherp. Er werd hard gewerkt, maar de goede kansen werden gemist. Gelukkig viel de goal ook niet aan de andere kant, waardoor de wedstrijd voor de F-pupillen in 0 – 0 eindigde. Dit gebeurt niet vaak (0-0). Op 1 april hebben wij een herkansing.

Grappig was het feit dat de tegenstanders een corner kregen en dat een speler van de Rijp de corner ging nemen met de spelers van Racing Club Zaandam voor het doel. De scheidsrechter was bij de les en greep in.

Groet,
Tjibbe van der Meulen