AZ Selectiedagen 2017

//AZ Selectiedagen 2017
AZ Selectiedagen

Ben of ken jij iemand die het tof lijkt om te trainen als een speler van AZ? En wil jij aan de trainers en scouts van de AZ Jeugdopleiding laten zien wat jij in je mars hebt? De inschrijving voor de AZ Selectiedagen 2017 is geopend. Het evenement wordt in april en mei op zeven verschillende locaties in Noord-Holland georganiseerd.

Tijdens de AZ Selectiedagen krijg je een training aangeboden met verschillende oefenvormen en ervaar je hoe het is om te trainen bij de AZ Jeugdopleiding. Tijdens deze dagen wordt door de trainers en scouts van AZ ook weer actief gespeurd naar talent.

Als jij tussen de 7 en 14 jaar oud bent, kun jij je inschrijven voor de AZ Selectiedagen. Het evenement wordt georganiseerd voor zowel veldspelers als keepers.

Wil je meer weten of je direct inschrijven? Lees meer informatie op de website van AZ.

2017-03-20T21:05:11+00:00maandag 20 maart 2017|Jeugd|