1 Aprilgrap

//1 Aprilgrap

Kuipers laat het afweten, kiest toch voor WNL ochtendshow (haha Kikker in je b…)

fluitjeSV De Rijp zet vooral goedgelovigen op het verkeerde been ! Het zou zo maar kunnen… toch? Ja dat wel… Na Dennis Higler, nu weer een topscheidsrechter bij SV De Rijp. Overigens heb ik zaterdag jl. wel een nieuw talent scheidsrechter mogen aanschouwen. Casper liet zien een JO13 wedstrijd uitstekend te kunnen leiden. Dank aan Het Gezinsblad voor het plaatsen van een artikeltje.

Groetjes uit Oldenzaal, dr. ing. B. Kuipers.

————————————————————————————————-

Oorspronkelijk bericht van 26 april 2017:

Eredivisie en FIFA-scheidsrechter Björn Kuipers a.s. zaterdag bij SV De Rijp

FairPlay ZoneKomende zaterdag staat bij SV De Rijp geheel in het teken van FAIR PLAY. Waarom? Sinds enige tijd hangt er trots een geel zwart gekleurd bord van ARAG FAIR PLAY zone bij de ingang van onze prachtige nieuwe kleedkamers. En FAIR PLAY is een van de speerpunten van de KNVB en van onze vereniging.

Het is de scheidsrechterscommissie en het jeugdbestuur gelukt om – met hulp van KNVB en SV De Rijp sponsor ING Bank – deze internationale topscheidsrechter naar onze prachtige vereniging te lokken. (Misschien heeft het een klein beetje geholpen dat hij de zondag in de buurt moet fluiten).

A.s. zaterdag tussen 10:00 – 13:00 uur kun je hem in levende lijve ontmoeten (en natuurlijk mag je van alles aan hem vragen).

Björn Kuipers staat met zijn team assistenten aan de internationale top en zal o.a. op het WK van 2018 zijn laatste grote toernooi fluiten. Afgelopen zondag floot deze ervaren rot nog de WK kwalificatiewedstrijd Schotland – Slovenië.
Wij vinden het fantastisch dat hij a.s. zaterdag onze vereniging met een bezoek komt vereren. EN: Jullie mogen van alles aan hem vragen.
Eén weetje hebben we Kuipers al kunnen ontfutselen. Het lievelingsdier van Kuipers is een kikker.
Daarom zou het super leuk zijn als jullie allemaal een kikker voor hem mee zouden kunnen brengen. (Denk aan een tekening, een knuffelbeestje of een badkikkertje).

KOMT ALLEN !!! A.s. zaterdag, tussen 10:00 – 13:00 uur kun je Björn Kuipers in levende lijve ontmoeten. KOMT ALLEN !!!

Sportieve groet,
Het jeugdbestuur en de scheidsrechterscommissie.

2017-04-04T20:40:33+00:00dinsdag 4 april 2017|Jeugd|