KNVB bedankt SV De Rijp voor organisatie bekerfinale

//KNVB bedankt SV De Rijp voor organisatie bekerfinale

Het volgende bericht van de KNVB heeft onze secretaris Peter Stam ontvangen en is bestemd voor alle vrijwilligers die afgelopen zaterdag tijdens de bekerfinale van ADO ’20 tegen Purmersteijn  in touw zijn geweest:

Hoi Peter,
Wij wilden jou in het bijzonder (voor al het regelwerk, de contacten en het aansturen van jullie team) maar verder ook alle overige vrijwilligers enorm bedanken voor de geweldige finaledag die we hebben kunnen beleven afgelopen zaterdag. Jullie hebben er met alle betrokken vrijwilligers een schitterende dag van gemaakt!

Natuurlijk werkte het weer heel goed mee, maar naast het mooie weer was alles perfect georganiseerd. Goede kantine bezetting, alles rondom de finales, de teams en de scheidsrechters was perfect geregeld, de VIP tent was een heel goed/leuk idee en uiteraard ook jullie tent aan de overkant naast de tribune.

Onze complimenten aan iedereen die vanuit SV De Rijp betrokken is geweest om tot dit geweldige eindresultaat te komen. Kun je dit intern ook communiceren naar hen toe?

Zoals afgelopen weekend al gemeld, wij hoorden alleen maar positieve reacties vanuit de verenigingen die de finales speelden en ook vanuit een hoop andere mensen kwam er niets meer dan lof!
Voor ons dus een heel geslaagde dag en voor jullie uiteindelijk ook leuk dat alles zo uitpakt! Hopelijk houden jullie er voor de clubkas ook een leuk bedrag aan over!

Mochten we in de toekomst nog eens een accommodatie zoeken, we weten jullie te vinden!

Met vriendelijke groet,

logo_KNVBJasper Bulters