SV De Rijp MEDEC Jeugdtoernooi 2017

//SV De Rijp MEDEC Jeugdtoernooi 2017

welkom op het Medec Jeugdtoernooi

Afgelopen weekend was het weekend van het jeugdtoernooi op een zonovergoten complex.

Helaas moest er de laatste dagen voor het toernooi af en flink geschakeld worden door de toernooicommissie, vanwege het probleem dat we voor sommige teams de poules niet volkregen, we moesten hierdoor zelfs de MO19 en MO17 teams afzeggen. Ook hadden we de laatste dagen en zelfs op de toernooidag zelf, te maken met afzeggingen waardoor we de hele boel á la minute moesten omgooien en helaas zelfs de JO13-1 moesten afzeggen. Wat ontzettend jammer.

Gelukkig hebben alle poules die wel gespeeld konden worden, dat met alle sportiviteit kunnen doen.

Wat troffen we prachtig weer! Soms zelfs voor de voetballers iets te warm. Wat een enthousiaste spelers en ouders waren er weer op onze complex. Met veel sportiviteit werden de wedstrijden gespeeld en vol spanning werd de uitslag afgewacht, wie heeft de poule gewonnen?

Medec Jeugdtoernooi SV De Rijp2

Naast de wedstrijden was er ook weer het beroemde rode draad spel. Georganiseerd door onze topsporters Ian, Max, Stijn, Sara, Charlotte en Reece onder leiding van Jochem Gerretsen.

Het leuke hierbij is, dat het zomaar kan dat je in je wedstrijdpoule niet goed eindigde, maar wel eerste werd bij het rode draad spel. Sportiviteit ten top!

Medec Jeugdtoernooi SV De Rijp3

Tussendoor waren er nog feestelijkheden bij enkele jeugdteams en de spannende wedstrijd van SV De Rijp 2. Zondag de huldiging van twee teams, de JO9-5m en de MO19-2, gefeliciteerd allemaal met jullie kampioenschap en bekeroverwinning!

Ook het tweede won deze belangrijke wedstrijd met 6-1. Prachtig resultaat!

De kantine werd weer draaiende gehouden door onze vrijwilligers en tijdens de Ladiesday op zondagochtend, zoals we inmiddels gewend zijn bij het jeugdtoernooi, door de lieftallige dames van ons Dames 1 team. Dit keer waren dat Fenna, Julia, Sanne, Joy, Marije en Alyssa.

Medec Jeugdtoernooi SV De Rijp4

We hadden hulp van Caroline Beets, onze EHBO’er. Gelukkig zijn er weinig ernstige voorvallen geweest. Twee spelers zijn doorverwezen naar de huisartsenpost. Gelukkig hebben we gehoord dat alles met hen goed gaat komen. Zondag werden enkele spelertjes bevangen door de warmte, maar door de goede zorgen van Caroline, konden zij weer helemaal opgeknapt verder.

Een heel aantal scheidsrechters zorgden ervoor dat de wedstrijden eerlijk en volgens de regels verliepen, dames en heren we waren weer erg blij met jullie!

Het jeugdbestuur, het webteam dat alle wijzigingen op de website bijhield, Tom Govers maakte het mooie programmaboekje, Rein de Haardt, Rob Pronk, Ruud van Tiel, Martin Effting, enkele namen van mensen die ons ter zijde stonden met hand en spandiensten.

Daarnaast natuurlijk onze eigen toernooicommissie die dit toernooi tot stand heeft gebracht en in goede banen heeft geleid dit weekend.

Iedereen die ons op één of andere manier heeft geholpen of stand by was, heel hartelijk bedankt voor jullie hulp!

Jeugdtoernooicommisie,
Tanja Kruiswijk, Fred Smid, René Meinders, Joris Govers, Thecla Blokdijk en Yvette Deitmers

medec

2017-05-29T19:26:48+00:00maandag 29 mei 2017|Jeugd|