Geslaagde editie Mixtoernooi 2017

//Geslaagde editie Mixtoernooi 2017

logo_website

Zondag 4 juni, 1e Pinksterdag, vond op de velden van SV De Rijp de 34e editie van het ING Mixtoernooi plaats. Door veel deelnemers wordt er vaak al maanden uitgekeken naar dit jaarlijkse evenement.

Onder ideale weersomstandigheden is er in 3 leuke poules fanatiek, maar zeer sportief, gestreden om een felbegeerde plaats in de finale.

Tussen de voetbalwedstrijden door, werd er door de teams gedart bij het Rode Draadspel. Sjaak en Dirk, onze Rode Draadkanjers, hielden keurig netjes alle scores bij.

De kinderen vermaakten zich prima op de Jungle Survivalbaan. Schoonmaakbedrijf Ranko heeft er voor gezorgd dat deze attractie ook dit jaar niet mocht ontbreken!

Ook kon er een lekker ijsje worden gegeten bij Di…vers on the road van Liset Koeman. Vanuit haar originele Piaggio Ape Car word je getrakteerd op een ware smaaksensatie!

Organisatie_en_winnares_Thecla_Mixtoernooi_2017In de middag was het in de zon zeer goed vertoeven op het terras. Onder het genot van een lekker drankje, draaide DJ Dennis Knijn alle muzikale hits vakkundig aan elkaar!

Na de finale, het penaltyschieten, is Dikke Vette de winnaar geworden. Zij prolongeren zo hun titel en mogen weer een jaar op de wisselbeker passen! 😉

Nieuwkomer Goud en Oud behaalde een mooie 2e plaats en Goud van Oud kon met opgeheven hoofd de bronzen medaille ophalen.

Een zeer verbaasde Thecla Blokdijk (“Ik win nooit iets!”) won de hoofdprijs in de loterij. Zij mag lekker gaan genieten van een heerlijke avond tapas eten voor 10 personen aangeboden door Restaurant Oudejans.