Peter Stam lid van verdienste, Patrick Stekelbos secretaris

//Peter Stam lid van verdienste, Patrick Stekelbos secretaris

Bij zijn afscheid als secretaris is Peter Stam tijdens de Jaarlijkse Algemene Ledenvergadering op 26 oktober jl. benoemd tot Lid van Verdienste van  SV De Rijp. Peter heeft tien jaar deel uitgemaakt van het Dagelijks Bestuur.

De Purmerender is echter al vanaf 1996 actief voor SV De Rijp. Aanvankelijk als jeugd- en keeperstrainer. Later ook als organisator en begeleider van allerlei activiteiten, van (buitenlandse) toernooien tot avonden voor vrijwilligers. Dit jaar oogstte Peter veel lof voor de organisatie van de bekerfinale tussen Purmersteijn en ADO ’20 op ons complex.

Hoewel niet afkomstig of woonachtig uit De Rijp, heeft Peter zich immer een man met een clubhart getoond, en dan vooral voor onze club. Hij wist altijd wat er leefde en zorgde dat het DB goed functioneerde. Peter wordt enorm bedankt voor zijn inzet en we hopen dat we bij De Rijp nog eens gebruik kunnen maken van zijn organisatietalent.

Op de Jaarvergadering werd ook bekend gemaakt dat Patrick Stekelbos de opvolger is van Peter Stam in het DB. De voormalige eerste elftalspeler zal niet als de traditionele secretaris gaan functioneren. Hij zal zich vooral met technische zaken bezighouden. Het administratieve gedeelte wordt overgenomen door Wilma Visser. We zijn ontzettend blij dat we op deze wijze de kwaliteit van het DB op peil kunnen houden.

Erik Oudshoorn.

2017-11-07T22:01:12+00:00dinsdag 7 november 2017|Senioren|