De Grote Clubactie: 22 november laatste inleverdag

//De Grote Clubactie: 22 november laatste inleverdag

Grote-Clubactie-80%-opbrengst-voor-de-clubDe laatste dagen van de van de Grote Clubactie komen eraan en ook dit jaar zijn we weer ontzettend trots op iedereen die zijn of haar steentje heeft bijgedragen aan de nu al geslaagde actie.

De definitieve eindstanden zullen in Het Kontakt staan, maar wij willen alle leden, ouders, begeleiders, trainers, niet te vergeten sponsors en ondernemers ontzettend bedanken. Jullie inzet, enthousiasme is weer de basis van het succes geweest. TOP!

!!! HERHAALDE OPROEP !!!   22 november laatste inleverdag   !!! HERHAALDE OPROEP !!!

Als je dit leest en je hebt nog boekjes…. Dan heb je tot woensdag 22 november om de boekjes in te leveren bij Bastiaan Lankhoorn, Fluytschip 13, of bij Claudia van Dort, Wevershof 53, of bij de oude bestuurskamer van SV De Rijp. Na 22 november is het niet meer mogelijk om boekjes in te leveren.

Resultaten

Een hele hoop kinderen zijn nog volop loten aan het verkopen. Van elk verkocht lot gaat 80 % naar de clubkas. Door de schouders er onder te zetten hebben we al meer dan 850 losse loten verkocht. Dit is echt een heel mooi tussenresultaat!

De top-3 tot nu toe:

1 – Nick Veenman JO9-3             108

2 – Bram Enzerink JO10-1           81

3 – Sam Aukes JO11-1                 66

Superloten

Naast vaders, moeders, opa’s en oma’s en vrienden zijn er ook ondernemers die de grote clubactie steunen. Dank jullie wel!

Om een paar te noemen:

logo Broekman makelaars     Davibouw_logo