Ga je mee met SV De Rijp naar AZ-Heracles?

//Ga je mee met SV De Rijp naar AZ-Heracles?

AZ-logoBeste leden, coaches, ouders,

Als partner van de AZ Voetbalschool en als club uit de regio krijgen wij van AZ de kans om dit seizoen eenmalig met al onze jeugdleden een wedstrijd van AZ te bezoeken. Dit is een mooie gelegenheid voor een uitje met de vereniging en om met alle teams aan teambuilding te doen. Wij zijn uitgenodigd om de wedstijd

AZ – Heracles

te bezoeken. De wedstrijd wordt gespeeld op zaterdag 9 december om 19.45 uur in het AFAS Stadion.

Onze jeugdleden betalen slechts 10,- euro per wedstrijdkaart. Niet alleen onze jeugdleden maar ook ouders mogen van deze aanbieding gebruikmaken, en mensen die het leuk vinden om mee te gaan. We zitten dan allemaal bij elkaar in een vak!

Wat moet je doen ?

Om van deze actie gebruik te maken, geef je aan je leider/trainer door:

• je eigen naam en
  • hoeveel kaartjes je wilt

Kaarten bestellen kan tot uiterlijk woensdag 29 november bij jullie leider/trainer!

Laten we er met de hele vereniging een gezellig uitje van maken!

Sportieve groet,
het Jeugdbestuur