Verlichting B-veld

/, Renovatie/Verlichting B-veld

lichtmasten B-veld plaatsen mei-2018Het heeft even geduurd maar de verlichting op het B-veld is voor elkaar. De lichtmasten staan, de lampen kunnen branden, dus het B-veld kan ‘s avonds ook worden gebruikt voor de trainingen.

Door de vele regen was het B-veld te drassig, waardoor we het plaatsen van de lichtmasten steeds uit moesten stellen. Toen we de masten van het C-veld naar het B-veld gingen verplaatsen, raakten deze beschadigd (krom). Dit was opnieuw een tegenvaller. Gelukkig wist Ron Smit dat bij Pilkes nog twee goeie masten lagen en die en deze hebben we overgenomen.

De eerste vier masten zijn geplaatst door VDL HAK uit Oss (Brabander). De andere twee hebben we zelf geplaatst  met de verrijker van Duinmayer en met een vrachtwagen met kraan van Pilkes. Deze klus is gedaan door Ron Smit, Bas Oudejans, Abel Hoogeboom, Jan Smit en Bert Goesinne. Een collega van Ron ging als een aap de mast in om de strop los te maken.

Bekijk in het fotoboek een impressie van het plaatsen van de lichtmasten.

Ook is op het B-veld aan de zuidkant (kant van provinciale weg 244) het hek door getrokken tot aan de cornervlag. We hebben hiervoor de oude ijzeren matten en palen van het crossbaantje kunnen gebruiken. Stadswerk (Gemeente) heeft nieuwe geplaatst, omdat deze waren omgewaaid.

Bert Goesinne,
materiaal en complexbeheer SV De Rijp

2018-04-30T19:34:02+00:00maandag 30 april 2018|PR/Sponsor, Renovatie|