Kampioenen !

//Kampioenen !

SV De Rijp heeft maar liefst 4 jeugdteams die kampioen zijn geworden! Het Jeugdbestuur feliciteert de JO11-1, JO12-1, JO13-1 en MO15-1 met deze mooie prestatie.

JO11-1

Zaterdag 1 december is het team JO11-1 kampioen geworden! Dit werd gevierd met patat en limonade in de kantine van SV de Rijp.
Een prachtige medaille en bloemen werden uitgereikt. De jongens waren zo blij dat ze met kleding en al onder de douche zijn gestapt.
Het Jeugdbestuur feliciteert ook de trainer/leiders Bastiaan Lankhoorn en Vincent Klinkhamer met dit behaalde kampioenschap.

JO12-1

Wat zaterdag 1 december niet lukte tijdens een uitwedstrijd…werd zaterdag 8 december goed gemaakt. Vele ouders stonden langs de lijn om het team aan te moedigen. Trainer Frans Veld keek tevreden toen het eerste doelpunt viel. De JO12-1 werd kampioen!
Met een prachtig spandoek van de ouders vierden de jongens feest. En ze kregen bloemen en medailles van het Jeugdbestuur.

JO13-1

Zaterdag 8 december werd de JO13-1 kampioen. Het was een hele spannende wedstrijd en het kampioenschap werd uitbundig gevierd.
Het Jeugdbestuur feliciteert ook de JO13-1 en trainer/leider Nico Klijn met deze mooie prestatie!

MO15-1

De MO15-1 werden zaterdag 8 december voor het tweede jaar op rij kampioen. Vorig jaar tijdens een flinke hagelbui en dit jaar met een harde storm. Maar deze meiden zijn bikkels! Het was een spannende wedstrijd die zij verdiend hebben gewonnen. Het feest werd ook nog gevierd op de platte kar door het dorp.
Het Jeugdbestuur feliciteert ook de trainer/leiders Emiel Stevens, Joep van Straten en René Groot met dit behaalde kampioenschap!

2019-01-04T06:22:32+00:00zondag 9 december 2018|Jeugd|