Met SV De Rijp naar AZ-Utrecht

//Met SV De Rijp naar AZ-Utrecht

AZ nodigt alle leden van SV De Rijp graag uit om het duel AZ – FC Utrecht op zaterdag 19 januari 2019 (18:30 uur) te bezoeken tegen het actietarief van slechts €10,- per kaart. Ook ouders, begeleiders en trainers zijn van harte uitgenodigd zodat er voldoende begeleiding voor de kinderen is. Voor de jeugdigen kan voor slechts €2,50 een kidsbox met een pakje drinken en een zakje snoep mee besteld worden.

Met deze leuke clubactie kunnen jullie ook nog geld verdienen voor SV De Rijp. Voor iedere verkochte kaart ontvangt de vereniging namelijk een cashback van €1,-.

Heb je interesse? Je kunt je opgeven bij je leider of trainer. Doe dit snel, je hebt de tijd tot en met 8 januari.

We hopen op veel animo weer dit jaar!

Let op: je zit samen met de vereniging in één vak maar binnen dat vak krijg je een rij en stoelnummer toegewezen. Wil je als team/familie/vriendjes bij elkaar zitten, bestel dan je kaarten in één bestelling.

2019-01-04T08:03:11+00:00vrijdag 4 januari 2019|Jeugd|