Frank Oudejans erelid SV De Rijp

//Frank Oudejans erelid SV De Rijp

Op een druk bezochte en buitengewoon gezellige Nieuwjaarsreceptie is Frank Oudejans zondag benoemd tot erelid van SV De Rijp. De eigenaar van een administratiekantoor in het dorp is ondanks drukke werkzaamheden al achttien jaar penningmeester van de club en besloot in het najaar nog eens een nieuwe ambtsperiode aan te gaan. Mede door het financiƫle beleid van Frank Oudejans is SV De Rijp uitgegroeid tot een bloeiende vereniging. Het complex aan de Jan Ploegerlaan werd volledig gerenoveerd met een kunstgrasveld en nieuwe kleedkamers. Dit alles zonder subsidie van de gemeente. Wel werden belangrijke sponsors aangetrokken.

Frank voerde altijd een verstandig financieel beleid zonder onverantwoorde uitgaves. Tevens is hij door zijn visie een gewaardeerd lid van het Dagelijks Bestuur van SV De Rijp. Frank kreeg uit handen van voorzitter Erik Oudshoorn een speld voor het erelidmaatschap en een ets van het raadhuis in Graft. Hij is niet ver van dit monumentale pand opgegroeid. In een dankwoord toonde Frank zich onder de indruk en zei totaal verrast te zijn door de benoeming. Tevens keek hij terug op wat er de afgelopen jaren bij de club tot stand is gekomen.

Zijn broer Nico werd verkozen tot Vrijwilliger van het Jaar. Nico is al sinds mensenheugenis actief voor SV De Rijp. Hij is een echte duizendpoot die je voor alles kunt vragen, maar toch altijd bescheiden op de achtergrond blijft. Hij is nu nog leider van het eerste elftal en lid van het jeugdbestuur. In het verleden fungeerde Nico ook als trainer en leider van verschillende jongens- en meidenteams, soms in een seizoen van meerdere teams, hij was de vaste grensrechter van het eerste elftal, maar ook altijd bereid om onderhoudsklusjes in en om de kantine te doen.

2019-01-07T08:40:44+00:00maandag 7 januari 2019|Geen categorie|