90 + …. “It ain’t over ‘til it’s over …”

/, Wedstrijdverslagen/90 + …. “It ain’t over ‘til it’s over …”

SV de Rijp JO19-1 – OFC JO19-1    Uitslag 0 – 0
14 april 2019. Een mooie frisse voetbaldag. En de verjaardag van de moeder van uw reporter: 90+2! Haar levensmotto: “Gewoon doorgaan, schouders eronder en niet zo piepen!” Geen woord teveel gezegd. Maar ondanks dat lukt het niet altijd.

Een andere rekensom: 11-1 = 10. De zwart-geel gestreepte gasten OFC speelden na een rode kaart lange tijd met 10 man. De rood witte thuisploeg met elf. Met een man meer en een groot overwicht. Dat (+1) zou winst moeten betekenen. Maar helaas, ondanks het ‘gewoon doorgaan, blijven proberen, blijven drukken, blijven aanvallen, schouders en hoofd eronder’, en een sleurende Captain Menno… Het lukte onze JO19-1 niet te scoren. En daarmee eindigde deze ‘must win’ wedstrijd ondanks de vele energie die onze jongens in de strijd gooiden in een troosteloze brilstand. NUL-NUL. Jammer.

Nu volgen een paar weken pauze, dus nieuwe kansen zijn er pas weer op 12 mei. Dan treden onze jongens aan tegen Nieuw West United uit Amsterdam. Laten we er dan weer klaar voor zijn en vooral scherp voor de goal!

90+1; 2-2, pffff gelijk, gelukkig! 90+4; 2-3 ! Oh nee, bah & kak. Op Alkmaars grondgebied blijkt dat de plaatselijke profclub een zeperd oploopt tegen nota bene Excelsior. Eerst nog gelijk weten te maken en dan toch het deksel op de neus in een thuiswedstrijd die gewonnen had moeten worden.

90+ … 8? SV de Rijp 1– Saenden 1 … It ain’t over ‘til de scheidsrechter zijn laatste fluitsignaal laat klinken.
Na een 0-2 achterstand weet de hoofdmacht in de allerlaatste seconde van de wedstrijd tegen concurrent Saenden alsnog de winst naar zich toe te trekken. Onvoorstelbaar en waanzinnig tegelijk! 90+8.

Toch nog een voetbalfeestje in ook een flutty-voetbalweekend.

Onze JO19-1 staat met een wedstijd meer dan de concurrent nog bovenaan op doelsaldo. De volgende reeks dan maar gewoon winnen en hopen op een ‘slippertje’ van de concurrent. De competitie is nog niet voorbij. Tot de volgende keer, 12 mei, schrijf alvast in uw agenda!

Sportieve groet, Lenny Krabitz and the mama’s!

2019-04-16T10:40:14+00:00dinsdag 16 april 2019|Jeugd, Wedstrijdverslagen|