SV De Rijp JO13-1 zorgt voor bekerstunt!

//SV De Rijp JO13-1 zorgt voor bekerstunt!

Onze JO13-1 heeft op woensdag 24 april 2019 voor een grote verrassing gezorgd door ten koste van UNO JO13-1 uit Hoofddorp de finale te bereiken van het KNVB-bekertoernooi. Na een welverdiende 1-0 ruststand, bleef het tot het einde aan toe spannend. De opluchting was groot toen tegen het einde van de wedstrijd alsnog de 2-0 viel, waarna de wedstrijd was gespeeld.

Jongens, gefeliciteerd met deze knappe teamprestatie, en nu op naar de finale! Deze staat gepland op zaterdag 1 juni om 10.00u in Uithoorn. Tegenstander is VV Bunnik’73 JO13-1. Het zou fantastisch zijn als er die dag veel supporters meereizen om onze jongens aan te moedigen, en wie weet schrijft ons kleine ‘dorpscluppie’ weer een mooi stukje geschiedenis!

Hieronder het team van JO13-1, vlak na de gewonnen halve finale.

Uiteraard wordt er in mei nog volop gespeeld voor de competitie. Na een indrukwekkend kampioenschap in de najaarscompetie, komen onze jongens dit voorjaar uit in de 1e klasse, en wordt er elke week volop strijd geleverd. Dus wacht niet te lang om deze kanjers een keer te zien spelen en aan te moedigen. Tot gauw!

Nico.

2019-04-28T13:59:05+00:00zondag 28 april 2019|Jeugd|