SV De Rijp 2 kroont zich tot kampioen

//SV De Rijp 2 kroont zich tot kampioen

Het tweede elftal van SV De Rijp heeft zondag het kampioenschap opgeëist in de Reserve Derde Klasse. Dankzij een 5-3 overwinning op IVV 2 is het team in de laatste competitieronde niet meer te achterhalen door de concurrentie. Na een afwezigheid van een seizoen keren de Rijpers terug in de Reserve Tweede Klasse.

Twee jaar geleden was het al verrassend dat De Rijp 2 via de nacompetitie promoveerde naar dit niveau. De inbreng van topscorer Mikey Hoffs, inmiddels eerste-elftalspeler, was toen ook van belang. Nu toonde de ploeg zich in de reguliere competitie in 23 duels de sterkste in een poule met onder andere Purmerend, Volendam (3), Buitenveldert (3), Zaandijk en Hercules Zaandam.

Succestrainer Peter Koster, die ook als jeugdcoach zijn kwaliteiten heeft bewezen, en Casper Hogenes hebben van De Rijp 2 een geoliede machine gemaakt met goed combinatievoetbal. Het kampioenschap werd door spelers en technische staf uitbundig gevierd, gehuld in een speciaal kampioens-T-shirt . Eerst op het terras van SV De Rijp, waar de champagne rijkelijk vloeide, en na de wedstrijd van het eerste elftal op de platte kar door het dorp.

Op de foto de complete ploeg in euforie kort na de wedstrijd tegen IVV. Bekijk meer foto’s van de wedstrijd in het fotoboek

2019-05-21T17:04:21+00:00dinsdag 21 mei 2019|Senioren|