Webshop voor clubartikelen van SV De Rijp

/, Senioren/Webshop voor clubartikelen van SV De Rijp

Vanaf seizoen 2019/2020 kunnen leden van SV De Rijp clubartikelen online bestellen via de SV De Rijp clubshop. SV De Rijp is hiervoor een samenwerking aangegaan met Duijn Teamsport.

Wedstrijdtenue
Bij SV de Rijp wordt het wedstrijdtenue verzorgd door de vereniging, dit betekent dat het shirt, broekje en kousen NIET worden aangeschaft door de leden zelf. Leden betalen een bijdrage per jaar voor het gebruik van dit tenue, bij de leden bekend onder de naam ‘kledingfonds’. Overige artikelen zoals het trainingspak, sweater, tas etc. van het merk Jako zijn vrijblijvend met clubkorting te bestellen via de online SV de Rijp clubshop. Uiteraard hopen we dat zoveel mogelijk leden dit aanschaffen zodat de Rijp mooi en uniform voor de dag komt.

Showroom Duijn Teamsport
Leden kunnen kleding zien en passen in de showroom van Duijn Teamsport op De Oude Veiling 24 in Zwaag. Vervolgens kan je het bestellen in de online clubshop:

derijp.clubwereld.nl

Bedrukken van kleding
Je kunt bij het bestellen aangeven of de kleding bedrukt moet worden met een naam, nummer of initialen, dit is niet verplicht maar vaak wel handig zodat je weet dat het jouw kleding is.  De levertijd na het plaatsen van de bestelling is circa 5 werkdagen. De kleding kun je afhalen bij Duijn teamsport of kan tegen betaling van een verzendtarief bij je thuis worden afgeleverd.

Vragen?
Heb je nog vragen, stuur dan een mail naar de pr-commissie: pr@svderijp.nl

2019-08-19T13:03:06+00:00zaterdag 10 augustus 2019|Jeugd, Senioren|