Op maandagavond 26 augustus vindt in de kantine van SV de Rijp een spelregelavond plaats voor de jeugdteams JO13, JO15, MO15 en JO16. Ook de JO/MO 17 en JO/MO19 zijn van harte welkom.

Deze spelregelavond zal worden gepresenteerd door Mitchel Krop. Mitchel is 25 jaar en een talentvol KNVB-scheidsrechter. Hij is afgelopen seizoen gepromoveerd en gaat komend seizoen door heel Nederland heen zijn wedstrijden fluiten. Hij is natuurlijk uitstekend op de hoogte van de spelregels en zal hierover deze avond op een leuke en interactieve wijze vertellen.

Ook zijn er voor het komende seizoen veel spelregels aangepast en vernieuwd. Natuurlijk zal Mitchel deze ook vertellen en uitleggen.

Bij het voetballen is een goede conditie en een goede techniek heel belangrijk. Maar zeker ook een goede kennis van de spelregels draagt bij aan jouw ontwikkeling als voetballer!

Vandaar dat het jeugdbestuur heeft besloten om deze spelregelavond voor jullie te organiseren. Op maandagavond 26 augustus zijn er dan ook geen trainingen gepland voor jullie teams en is jouw aanwezigheid bij deze spelregelavond vereist!  Dat wil zeggen dat deze avond niet vrijblijvend wordt georganiseerd maar dat je, net als bij de training, verplicht bent hierbij aanwezig te zijn.

De aanvang van de avond is 19:30 uur.

Daarbij vragen wij trainers en leiders, maar ook de ouders die als assistent-scheidsrechter functioneren, hierbij aanwezig te zijn.

Zorg er dus voor dat je op tijd in de kantine bent.

SPELREGELAVOND SV DE RIJP

MAANDAGAVOND 26 AUGUSTUS 2019

AANVANG 19:30 UUR