Bespelers van B- en C-veld opgelet!

/, Senioren/Bespelers van B- en C-veld opgelet!

Het zal inmiddels bij een ieder bekend zijn dat ons B- en C-veld gemaaid wordt door een robotmaaier. Hierdoor is er een betere bespelingskwaliteit ontstaan en een dichtere grasmat. Ook hebben de grassprieten altijd dezelfde hoogte. Als het gras een bepaalde hoogte heeft bereikt, komt de robot automatisch in actie.

Die hogere kwaliteit van de grasmatten vereist wel een bepaalde discipline van de bespelers. Immers, als de robot een verplaatsbaar doel of een ander spelattribuut op zijn weg vindt, raakt hij daarin verstrikt. Daarom worden coaches, leiders en spelers dringend verzocht erop toe te zien dat doelen en dergelijke zaken te allen tijde niet op de velden achterblijven!

Voor de doelen aan de zuidzijde van het B-veld is een ruimte naast de tribune vrijgemaakt. De attributen aan de noordkant van het B-veld kunnen bij het pannaveldje worden gestald. De verplaatsbare doelen die op het C-veld worden gebruikt, mogen worden geparkeerd op het tegelpad. Bij voorbaat hartelijk dank voor jullie medewerking!

Het bestuur.

2019-09-02T18:09:25+00:00maandag 2 september 2019|Jeugd, Senioren|